Πέρισιτς: «Καυτή η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης, ερχόμαστε μόνο για τη νίκη»

Πέρισιτς: «Καυτή η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης, ερχόμαστε μόνο για τη νίκη»

Ο Ιβάν Πέρισιτς, επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, μίλησε για την επικείμενη κόντρα των Βαυαρών με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για το Champions League, τονίζοντας την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Καραϊσκάκης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Γ. Καραϊσκάκης για την 3η αγωνιστική του Champions League (22/10 και ώρα 22:00). Ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές των πρωτοπόρων του Ομίλου, ο Ιβάν Πέρισιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου ενόψει της αναμέτρησης αυτής.

Ανέφερε πως γνωρίζει πολύ καλά την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκης, την οποία και απολαμβάνει, από την επίσκεψή του με την Ντόρτμουντ πριν κάποια χρόνια. Τόνισε πως η Μπάγερν έρχεται αποκλειστικά και μόνοι για τη νίκη στην Ελλάδα, θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις δύο εντός συνόρων «γκέλες» κόντρα σε Χόφενχαϊμ (ήττα με 2-1) και Άουγκσπμουργκ (2-2).

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιβάν Πέρισιτς:

«Έχω αγωνιστεί στον Πειραιά με την Ντόρτμουντ. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο είναι καυτή, συνεπώς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Διαφορετικά θα είναι δύσκολο να περάσουμε νικηφόρα. Γενικά έχω παίξει κάποιες φορές στην Ελλάδα, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Η ατμόσφαιρα είναι πάντα ξεχωριστή. Το κοινό εκεί είναι πάντα πολύ παθιασμένο, όπως στην Τουρκία και την Κροατία. Μου αρέσει αυτό, σε κάθε παίκτη αρέσει.

Θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας τα δύο ματς στην Bundesliga το συντομότερο δυνατό και να κοιτάξουμε μπροστά. Πάμε στον Πειραιά για τη νίκη, θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα νοκ άουτ. Ναι, είναι αλήθεια. Έχω παίξει σε δύο Μουντιάλ και ένα Euro, αλλά αυτό το βήμα στο Champions League δεν το έχω κάνει. Είναι ώρα να το αλλάξω και ελπίζω να τα καταφέρω σύντομα με την Μπάγερν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ