Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 2-2

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έκανε την ανατροπή στην Ουκρανία αλλά δέχτηκε την ισοφάριση με το 2-2 να κρατά ισόβαθμες και τις δύο ομάδες στον όμιλο.

Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα πολύ καλό παιχνίδι που πρόσφερε ανατροπές και συγκινήσεις και έτσι συνεχίζουν μαζί στον όμιλο έχοντας από τέσσερις βαθμούς.

Στο 17′ μόλις έγινε το 1-0 για τους γηπεδούχους όταν ο Μάρλος γύρισε την μπάλα και ο Κονοπλιάνκα από κοντά πλάσαρε έκανε το 1-0. Η απάντηση δεν άργησε από πλευράς Κροατών και στο 25′  ο Όρσιτς έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Όλμο έκανε το 1-1.

Στο 58′ με ένα πέναλτι από το πουθενά του Πιάτοβ στον Γκαβράνοβιτς ο Όρσιτς έκανε το 2-1 για την ομάδα του από τα έντεκα βήματα. Η Ντιναμό δεν μπόρεσε να κρατήσει όμως το αποτέλεσμα καθώς στο 75′ ο Άλαν Πάτρικ έβγαλε την μπαλιά στον Ντοντό. Στο 89′ ο Όλμο με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Πιάτοβ με το 2-2 να μην αλλάζει.

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Μπολμπάτ (65’ Ντοντό, Ισμαΐλι, Ματβιγένκο, Στεπανένκο, Άλαν Πάτρικ, Τάισον, Κονοπλιάνκα (65’ Σόλομον), Μάρλος (84’ Κοβαλένκο), Μοράες.

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς, Λέοβατς, Πέριτς, Ντιλαβέρ, Τέοφιλ Κατρίν, Στοϊάνοβιτς, Αντέμι (68’ Γκόιακ), Μόρο, Όρσιτς (90’ Ιβάνουσετς), Όλμο, Γκαβράνοβιτς (62’ Πέτκοβιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ