Στους Top 5 σκόρερ του Champions League ο Λεβαντόφσκι

Στους Top 5 σκόρερ του Champions League ο Λεβαντόφσκι

Με τα δυο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Πολωνός μπήκε στο κλειστό κλαμπ των πέντε μεγαλύτερων σκόρερ στην ιστορία του Champions League.

Ξεχωριστά ήταν τα δυο γκολ που πέτυχε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στη χθεσινή (22/10) νίκη της Μπάγερν επί του Ολυμπιακού (3-2) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Πέρα από το θετικό αποτέλεσμα που χάρισε στην ομάδα του, ο Πολωνός επιθετικός έφτασε τα 58 γκολ στο Champions League και μπήκε στην κορυφαία πεντάδα των all time scorers του θεσμού.

Μέχρι το παιχνίδι απέναντι στους Πειραιώτες, ο 31χρονος μετρούσε τον ίδιο αριθμό τερμάτων με τον Ρουντ Φαν Νίστελροϊ (56), όμως πλέον χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση και την εκτελεστική του δεινότητα κατάφερε να τον ξεπεράσει και γίνει ο 5ος μεγαλύτερος σκόρερ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μάλιστα, χρειάζεται μονάχα τρία γκολ για να προσπεράσει και τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος μετράει 60, με τους δυο τους να μονομαχούν από εδώ και στο εξής για το καλύτερο δυαντό… πλασάρισμα στη λίστα με τους κορυφαίους «killers».

Τρίτος στη σχετική λίστα βρίσκεται ο Ραούλ, ο οποίος σταμάτησε στα 71 γκολ,  ενώ στις πρώτες δυο θέσεις βρίσκονται οι Λιονέλ Μέσι (112) και Κριστιάνο Ρονάλντο (127) που έχουν αφήσει… χιλιόμετρα πίσω τους υπόλοιπους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ