«Σπάει» τα κοντέρ ο Χάλαντ, ξεπέρασε Μέσι και Κριστιάνο (pic)

«Σπάει» τα κοντέρ ο Χάλαντ, ξεπέρασε Μέσι και Κριστιάνο (pic)

Ο 19χρονος Νορβηγός στράικερ με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Νάπολι, έφτασε τα έξι γκολ στη διοργάνωση και έπιασε μια κορυφή.

Η Σάλτσμπουργκ έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της στο φετινό Champions League με την εικόνα της μέχρι τώρα. Οι Αυστριακοί έχουν σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ και στις τρεις αναμετρήσεις τους μέχρι τώρα.

Ο παίκτης που έχει τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα πάνω του δεν είναι άλλος από τον Νορβηγό επιθετικό Έρλινγκ Μπράουτ Χάλαντ, ο οποίος έφτασε τα έξι γκολ στην διοργάνωση σε μόλις τρεις αγώνες.

Τι το αξιοσημείωτο έχει αυτή η επίδοση; Ο Χάλαντ είναι ο παίκτης που φτάνει γρηγορότερα τα έξι τέρματα. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι χρειάστηκε 17 αγώνες για να πετύχει κάτι τέτοιο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις… 32. Μάλιστα ο Νορβηγός είναι ο δεύτερος νεότερος παίκτης που σκοράρει στα πρώτα του τρία παιχνίδια στη διοργάνωση, πίσω μόνο από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Προφανώς και οι εμφανίσεις του έχουν αρχίσει να δελεάζουν τους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης και τα 5 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Σάλτσμπουργκ για να τον αποκτήσει, φαντάζουν πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που θα βάλει στα ταμεία της από την πώλησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ