Ο Ομάρ στο Μόναχο, ο Αβραάμ το 2011 και ο «Τόρο» στη Βρέμη!

Ο Ομάρ στο Μόναχο, ο Αβραάμ το 2011 και ο «Τόρο» στη Βρέμη!

Το κοινό στοιχείο των τριών ερυθρόλευκων αμυντικών στη Γερμανία, από το 2007 και το μεγάλο διπλό έως και την τελευταία επίσκεψη στη Βαυαρία.

Τέσσερα χρόνια πριν, στις 24 Νοεμβρίου 2015 ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν και πάλι στο «Αλιάνζ Αρένα» απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Βασικός στην 11αδα που είχε επιλέξει ο Μάρκο Σίλβα ήταν ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ που αποτελεί τον μοναδικό ερυθρόλευκο που είχε αγωνιστεί τότε, και βρίσκεται και τώρα στο ερυθρόλευκο ρόστερ και διαθέσιμος για να αγωνιστεί.

Γιατί τότε είχε παίξει, ως αλλαγή, και ο Κώστας Φορτούνης που φέτος είναι ο μεγάλος άτυχος του Ολυμπιακού έχοντας μείνει στα «πιτς» από τον Ιούλιο εξαιτίας του σοβαρού του τραυματισμού.

Στον φετινό Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς όμως γνωρίζουν πολύ καλά από Γερμανία οι δύο «παλιές καραβάνες» της ομάδας.

Ο Βασίλης Τοροσίδης μάλιστα ήταν βασικός στο μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην Βρέμη, το πρώτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, στις 3 Οκτωβρίου 2007. Δώδεκα ολόκληρα χρόνια πριν για τον «Τόρο». Ο Τοροσίδης αγωνίστηκε βασικός και στο ματς με την Σάλκε, στις 21 Νοεμβρίου 2013 με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει την ήττα με 1-0.

«Γεύση» από Γερμανία με τα ερυθρόλευκα έχει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που αγωνίστηκε βασικός στο ματς με την Ντόρτμουντ την 1η Νοεμβρίου 2011.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ