Σεμέδο: «Έχουμε αποδείξει την αξία μας, θα παλέψουμε στο Μόναχο»

Σεμέδο: «Έχουμε αποδείξει την αξία μας, θα παλέψουμε στο Μόναχο»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπάγερν κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Μόναχο και τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αποστολή στη Γερμανία: Γιώργος Νοικοκύρης.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Μόναχο ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάγερν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε λίγο πριν η αποστολή των ερυθρόλευκων «πετάξει» για Γερμανία και αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στην γερμανική ομάδα μετά την απόλυση του Νίκο Κόβατς.

Ο Πορτογάλος αμυντικός τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει την αξία του, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Πειραιώτες θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα στο Allianz Arena σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σεμέδο κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για Μόναχο:

«Δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει την Μπάγερν ότι συμβαίνει με τον προπονητή και με την αποχώρηση του Νίκο Κόβατς. Είναι μια μεγάλη ομάδα και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όμως έχουμε αποδείξει την αξία μας και ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το δείξαμε και στο πρώτο ματς που είναι οδηγός για εμάς. Δείξαμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, όμως θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε τώρα.

Για την παράδοση των ελληνικών ομάδων στη Γερμανία: «Οι παραδόσεις δεν παίζουν μεγάλο ρόλο. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο κόντρα στην Μπάγερν. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας σε ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ