Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας 0-0

Μπαρτσελόνα – Σλάβια Πράγας 0-0

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να πάρει τη νίκη απέναντι στην εξαιρετική Σλάβια Πράγας, πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση.

Η Σλάβια Πράγας ήταν εξαιρετικά στημένη στον αγωνιστικό χώρο του Καμπ Νου και κατάφερε να πάρει ισοπαλία 0-0 από την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί παρουσιάστηκαν πολύ κατώτεροι του αναμενομένου.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σλάβια είχε αρκετά ψηλά την άμυνά της στον αγωνιστικό χώρο μην επιτρέποντας στους «μπλαουγκράνα» να αναπτυχθούν όπως θέλουν. Οι Καταλανοί δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, αλλά ο τερματοφύλακας της Σλάβια ήταν παρών όποτε χρειάστηκε. Στη μοναδική ευκαιρία που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ο Μέσι, μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια, σημάδεψε το δοκάρι στο 37′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε ξεσπάσματα, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλά αυτές ήταν λιγοστές. Στο 49′ ο Μέσι έστειλε τη μπάλα άουτ, στο 55′ ο Κόλαρ απέκρουσε το σουτ του Σέρτζι Ρομπέρτο. Στο 59′ η Μπαρτσελόνα πέτυχε γκολ με τον Βιδάλ αλλά αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ, μετά από χρήση του VAR. Η τελευταία ευκαιρία για τους «μπλαουγκράνα» ήρθε στο 77′, όταν ο Κόλαρ απέκρουσε την εξ επαφής προβολή του Μέσι έπειθτα από παράλληλη σέντρα του Φάτι.

Με αυτή την ισοπαλία η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ η Σλάβια πήρε τον δεύτερο της βαθμό στον όμιλο με δεύτερη εκτός έδρας ισοπαλία μετά από εκείνη στην πρεμιέρα -με την Ίντερ στο Μιλάνο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ