Ντόρτμουντ-Ίντερ 3-2

Ντόρτμουντ-Ίντερ 3-2

Μπορεί στο 40' η Ίντερ να προηγήθηκε με 2-0, αλλά η Ντόρτμουντ έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο. Μέσα σε 26 λεπτά οι Βεστφαλοί πέτυχαν τρία γκολ και πλέον είναι στο +3 από τους «νερατζούρι» και έχουν το πάνω χέρι για πρόκριση.

Με επική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ κέρδισε με 3-2 την Ιντερ για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και έγινε το αφεντικό για την δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκριση στη φάση των «16».

Μια ανατροπή, που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του Χακίμι, ο οποίος σκόραρε το πρώτο και το τρίτο γκολ της ομάδας του. Οι Γερμανοί με το τρίποντο που πανηγύρισαν απόψε απέναντι στην ιταλική ομάδα, έφτασαν τους 7 βαθμούς σε 4 ματς και δύο στροφές πριν το τέλος βρίσκονται στο +3 από την Ιντερ, αλλά και στο -1 από την Μπαρτσελόνα.

Την επόμενη αγωνιστική η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο Καμπ Νου, ενώ η Σλάβια Πράγας πηγαίνει στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Ιντερ.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ έχασε την κεφαλιά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Αργεντινός στράικερ της Ιντερ πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή, απέφυγε τους αντιπάλους τους και πλάσαρε ιδανικά τον Ρομάν Μπούρκι για το 1-0.

Στο 18’ η Ντόρτμουντ άγγιξε την ισοφάριση, αλλά ο Χαντάνοβιτς πραγματοποίησε φοβερή απόκρουση στο σουτ του Μάριο Γκέτσε και κράτησε το μηδέν. Η Ιντερ όχι μόνο γλίτωσε την ισοφάριση, αλλά στο 40’ έκανε το 0-2 με τον Βετσίνο. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Καντρέβα έκανε το γύρισμα στην μεγάλη περιοχή της Ντόρτμουντ και ο επερχόμενος Βετσίνο με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ιταλικής ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν άρδην. Οι Γερμανοί πίεσαν και στο 51’ μείωσαν σε 1-2 με τον Χακίμι. Ο Γκέτσε γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Μαροκινός αμυντικός με εξαιρετικό πλασέ έβαλε και πάλι στο κόλπο την Ντόρτμουντ.

Το γκολ του Αφρικανού έδωσε ώθηση στην ομάδα του και στο 64’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μπραντ. Ο μεσοεπιθετικός της γερμανικής ομάδας κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και με σουτ στη δεξιά γωνία σκόραρε για το 2-2.

Στο 77’ έγινε η ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους! Ο Χακίμι έπαιξε το 1-2 με τον Σάντσο και με δυνατό σουτ με το δεξί έκανε το 3-2 για την Ντόρτμουντ. Μια επική ανατροπή, με τον Μαροκινό αμυντικό να σκοράρει δύο γκολ και να βάζει τη σφραγίδα του στο παιχνίδι.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Χακίμι, Χούμελς, Ακανζί, Σουλτς, Γκέτσε (64’ Αλκάθερ), Βίτσελ, Μπραντ, Αζάρ (88’ Γκερέιρο), Σάντσο (82’ Πίστσεκ), Βάιγκλ

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Γοδίν, Βεσίνο (68’ Σένζι), Μπαρέλα, Σκρίνιαρ, Μπιράγκι (66’ Λασάρο), Μπρόζοβιτς, Καντρέβα, Λουκάκου (73’ Πολιτάνο), Λαουτάρο Μαρτίνες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ