Κόντε: «Δεν έχω σε ποιον να στηριχτώ»

Κόντε: «Δεν έχω σε ποιον να στηριχτώ»

Ο Αντόνιο Κόντε τόνισε ότι η Ίντερ δεν έχει το ρόστερ για να ανταπεξέρθει παράλληλα στη Serie A και στο Champions League και άφησε αιχμές για τη μεταγραφική πολιτική

Στη σκληρή παραδοχή ότι ακόμα η Ίντερ έχει το ρόστερ για να διαχειριστεί με επιτυχία την παράλληλη συμμετοχή σε Serie A και σε Champions League, προχώρησε ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός προπονητής εξήγησε ότι λείπει η ποιότητα και η ποσότητα ώστε η ομάδα του να είναι ανταγωνιστική σε όλες τις διοργανώσεις και αυτός ήταν ο κύριος λόγος της κατάρρευσης και της ήττα με 3-2 από τη Ντόρτμουντ, παρότι αρχικά το σκορ ήταν 0-2.

«Δεν έχουμε το απαιτούμενο ρόστερ για να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί σε Serie A και Champions League. Τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται συνέχεια και κατά την διάρκεια μιας μεγάλης σεζόν θα το πληρώσεις. Είμαι οργισμένος γιατί ακυρώνεται η καλή μας δουλειά» ανέφερε ο Κόντε.

Στις δηλώσεις του, ο Κόντε άφησε μομφές για λανθασμένη πολιτική στις μεταγραφές: «Δεν ζητάω από τον σύλλογο κάτι, αυτοί είναι οι ποδοσφαιριστές και με αυτούς θα δίνουμε τις μάχες. Ο σύλλογος κάνει την αξιολόγηση, εγώ αυτό που λέω είναι ότι κάναμε ένα εντελώς λάθος προγραμματισμό για την σεζόν. Είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όταν τραυματίζονται τρεις παίκτες μας, την ώρα που άλλες ομάδες έχουν παραπάνω τραυματισμούς και δεν επηρεάζονται καν».

Καταλήγοντας, ο Κόντε υποστήριξε ότι οι περισσότεροι παίκτες του δεν έχουν συνηθίσει σε συνθήκες πρωταθλητισμού: «Αν κάποιος εξαιρέσει τον Γοδίν, μιλάμε για ένα γκρουπ παικτών που δεν έχει κερδίσει τίποτα. Και γι αυτούς είναι δύσκολο να ανταποκριθούν σε τέτοιες καταστάσεις. Σε ποιον να στηριχθώ; Στον Μπαρέλα που αποκτήσαμε από την Κάλιαρι ή τον Σένσι της Σασουόλο; Θα τους ευχαριστώ για πάντα που δίνουν την καρδιά και την ψυχή τους και αναγνωρίζω ότι ίσως κάποια από αυτά που ζητάω ίσως είναι δύσκολο από αυτούς τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ