Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το ματς με την Τότεναμ

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού για το ματς με την Τότεναμ

Οι Ερυθρόλευκοι θα «πετάξουν» για το Λονδίνο το πρωί της Δευτέρας στις 10:00, ενώ η συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός το ερχόμενο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και την Δευτέρα θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για το ματς της Τρίτης με την Τότεναμ, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Όπως έγινε γνωστό από την πειραϊκή ΠΑΕ το απόγευμα της Πέμπτης, η ομάδα θα «πετάξει» για τη βρετανική πρωτεύουσα το πρωί της Δευτέρας στις 10:00, με τη συνέντευξη Τύπου του Μαρτίνς και του Μαντί Καμαρά να είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν τον αγώνα με την Τότεναμ. Οσον αφορά στη συνέντευξη Τύπου της βρετανικής ομάδας, θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Δευτέρα 25/11

10:00 Αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο.

18:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Tottenham Hotspur Stadium με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Μαντί Καμαρά.

18:30 (τοπική ώρα) Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Τρίτη 26/10

20:00 (τοπική ώρα) Τότεναμ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Tottenham Hotspur Stadium

* Η συνέντευξη Τύπου της Τότεναμ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 25/11 στις 13:00 (τοπική ώρα) στο Tottenham Hotspur Training Centre και η προπόνηση της αγγλικής ομάδας στις 10:30 (τοπική ώρα) επίσης στο προπονητικό της κέντρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ