Ζενίτ-Λιόν 2-0

Ζενίτ-Λιόν 2-0

Η Ζενίτ με τα γκολ των Τζούμπα και Οζντόεφ επικράτησε της Λιόν με 2-0 και διατήρησε ζωντανές της ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ του Champions League. Παραμένουν αήττητοι μετά από 4 ματς κόντρα στους Γάλλους οι Ρώσοι.

Η Ζενίτ νίκησε τη Λιόν με 2-0, σε ένα ματς που θα μπορούσε να θεωρείται «τελικός», καθώς αν οι Ρώσοι δεν έπαιρναν τη νίκη απόψε τότε θα έμεναν εκτός συνέχειας από το Champions League.

Οι δύο ομάδες πλέον είναι στη 2η θέση και μοιράζονται από επτά βαθμούς, ενώ η Ζενίτ, μάλιστα, υπερτερεί στην ισοβαθμία. Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης αγωνίζεται με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα. Η Λιόν θα υποδεχθεί τη Λειψία στη Γαλλία.

Η σπουδαιότερη χαμένη ευκαιρία της Ζενίτ πριν το γκολ ήταν ένα δοκάρι του Αζμούν, αλλά στο 42′ έγινε το 1-0 με κεφαλιά του Τζούμπα. Στο 84′ ο Οζντόεφ, με σουτ από το ύψος της περιοχής και αφού η μπάλα κόντραρε στον Μαρσέλο, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τη Ζενίτ, ένα αποτέλεσμα το οποίο κρατάει ολοζώντανους τους Ρώσους για πρόκριση.

Πολύ σημαντικό είναι και το άλλο ματς του ομίλου, όπου είτε θα «καθαρίσει» την πρόκριση η Λειψία και θα αποκλειστεί και μαθηματικά η Μπενφίκα, είτε θα μείνουν όλα ανοιχτά εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Η 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Λιόν 2-0 (42’ Τζούμπα, 84’ Οζντόεφ)
Λειψία-Μπενφίκα 22:00

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
1. Λειψία (6-4) 9
2. Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (7-6) 7
3. Λιόν (7-6) 7
4. Μπενφίκα (5-9) 3

Η επόμενη (6η) αγωνιστική (10/12):
Λιόν-Λειψία (22:00)
Μπενφίκα-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (22:00)

Δείτε τα στιγμιότυπα του Ζενίτ-Λιόν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ