Μαρτίνς: «Πίστευα από την αρχή την πρόκριση, παίξαμε καταπληκτικά»

Μαρτίνς: «Πίστευα από την αρχή την πρόκριση, παίξαμε καταπληκτικά»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την εμφάνιση των αθλητών του απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και την πίστη για την πρόκριση στους «32» του Champions League.

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος για την προσπάθεια των παικτών, φανηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα στο «Καραϊσκάκης».
Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων μετά την αναμέτρηση με τους Σέρβους υποστήριξε ότι: «Είναι η δεύτερη χρονιά που κάνουμε μία τέτοια πρόκριση. Το πιο δύσκολο απ΄ όλα σ ένα παιχνίδι είναι να δημιουργείς ευκαιρίες. Εμείς κάναμε ευκαιρίες. Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και πήραμε την πρόκριση.

Χάσαμε τον έλεγχο μόνο στα τελευταία πέντε λεπτά του πρώτου ημιχρόνου».
Αναφορικά με την συνέχεια, ο Μαρτίνς δήλωσε: «Πιστεύω ότι αυτήν την στιγμή πρέπει να ξεκουραστούμε να κερδίσουμε τις δυνάμεις μας και στη συνέχεια βλέπουμε τι θα συμβεί, να δούμε, τι θα γίνει και να κάνουμε την αποκατάστασή μας. Ηταν μία τέλεια βραδιά για εμάς και όποιος ήρθε και έζησε αυτό το ματς έζησε και το πάθος, την ενέργεια, την αγωνία και πιστεύω ότι ήταν μία τέλεια βραδιά και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας».

Μία μέρα πριν το ματς είχε πει ότι πιστεύει στην πρόκριση, με τον Μαρτίνς να δηλώνει για αυτό πως: «Το πίστευα πάρα πολύ και ήταν αυτός ο μοναδικός δρόμος για εμάς. Το πίστευα γιατί ο Ολυμπιακός είχε κάνει καταπληκτικά παιχνίδια σε όλην την φάση των ομίλων και καλές εμφανίσεις. Ήταν ένας Ολυμπιακός που άξιζε να περάσει και αυτό έπρεπε να δείξουμε σήμερα μπροστά στον κόσμο μας».

Αναφορικά με το αν θέλει μία καλή πορεία στην Ευρώπη ή το πρωτάθλημα, ο προπονητής του Ολυμπιακού ήταν ξεκάθαρος: «Ο στοχος μας είναι το πρωτάθλημα σίγουρα. Αυτό που θέλουμε είναι ο τίτλος στη Ελλάδα προφανώς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ