Προβάδισμα η Ατλέτικο, 1-0 την Λίβερπουλ (vid)

Προβάδισμα η Ατλέτικο, 1-0 την Λίβερπουλ (vid)

Με το γκολ του Σαούλ από το 4ο λεπτό η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 1-0 της Λίβερπουλ και αύξησε τις πιθανότητες για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δείχνει τα χαρακτηριστικά που τη διέκριναν τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης με μία εμφάνιση βγαλμένη από το σκληρό προφίλ της, επιβλήθηκε 1-0 της Λίβερπουλ και απέκτησε προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Οι «ροχιμπλάνκος» προηγήθηκαν μόλις στο 4’, όταν ο Σαούλ εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή του Άλισον και με πλασέ σκόραρε. Παραλίγο να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 26, αλλά ο Άλισον απέκρουσε το σουτ του Μοράτα στο τετ-α-τετ.

Στο 22’ ο Σαλάχ βγήκε μόνος απέναντι από τον Όμπλακ και πλάσαρε εύστοχα, όμως ο στράικερ της Λίβερπουλ υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Ο Αιγύπτιος απώλεσε ανεπανάληπτη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 53’, όταν μετά από σέντρα του Γκόμες βρέθηκε αφύλακτος στη μικρή περιοχή αλλά αστόχησε. Η Λίβερπουλ άγγιξε την ισοφάριση στο 73’, αλλά η προβολή του Χέντερσον στην περιοχή «έξυσε» το δοκάρι του Όμπλακ.

Το 1-0 δεν μεταβλήθηκε ως τη λήξη του παιχνιδιού και η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει το πλεονέκτημα για να προκριθεί. Ωστόσο, η ρεβάνς του Άνφιλντ σε 15 μέρες προμηνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα…

ΑΤΛΕΤΙΚΟ (Σιμεόνε): Όμπλακ, Βρσάλικο, Λόντι, Σάβιτς, Φελίπε, Σαούλ, Παρτέι, Κόκε, Κορέα (77’ Ντιέγκο Κόστα), Λεμάρ (46’ Γιορέντε), Μοράτα (70’ Βιτόλο)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (Κλοπ): Άλισον, Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Γκόμες, Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον (80’ Μίλνερ), Μανέ (46’ Οριγκί), Σαλάχ (74’ Τσάμπερλεϊν), Φιρμίνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ