Παναθηναϊκός: Το άγνωστο ρεκόρ του Καλιτζάκη

Παναθηναϊκός: Το άγνωστο ρεκόρ του Καλιτζάκη

Ο Σέρχιο Ράμος είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κόκκινες στο Champions League, αλλά στην ίδια κατηγορία υπάρχει και ελληνική εκπροσώπηση!

Ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε στην ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Σίτι και αυτή ήταν η τέταρτη κόκκινη που δέχτηκε στο Champions League. Ο αρχηγός των «μερένχες» είναι… πολυνίκης στην κατηγορία του, αφού ανάλογο στατιστικό έχουν μόνο ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Έντγκαρ Ντάβιντς.

Το… ολλανδικό πίτμπουλ έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια, ενώ ο Ζλάταν έχει λίγες πιθανότητες να κουνήσει… ξανά το σεντόνι με τη Μίλαν. Άρα, ο Ράμος έχει όλες τις προϋποθέσεις (και μάλλον τη διάθεση…) για να τους ξεπεράσει.

Πάντως, ο Ράμος υπερτερεί των άλλων δύο, αφού έχει αποβληθεί τρεις φορές με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ ο Ζλάταν δύο και ο Ντάβιντς μόλις μία φορά.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι στην ίδια κατηγορία υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση: ο Γιάννης Καλιτζάκης! Ο παλαίμαχος στόπερ του Παναθηναϊκού, με το προσωνύμιο «Νίντζα» έχει αποβληθεί τρεις φορές στο Champions League, συνυπολογίζοντας και το Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ο Καλιτζάκης ήταν γνωστός για το δυναμισμό του, αλλά αυτό το στατιστικό του δεν ήταν γνωστό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ