Ανιέλι: «Γιατί η Αταλάντα, που δεν έχει ιστορία, να είναι στο Champions League;»

Ανιέλι: «Γιατί η Αταλάντα, που δεν έχει ιστορία, να είναι στο Champions League;»

Άστοχες δηλώσεις για την Αταλάντα έκανε ο Αντρέα Ανιέλι, θέλοντας να ενισχύσει την προοπτική δημιουργίας της... ελιτίστικης και κλειστής European Super League.

Είναι γνωστή η πρόθεση των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, να δημιουργήσουν μία διοργάνωση η οποία θα περιέχει μόνο εκείνες, δηλαδή μόνο την… ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Τους πλούσιους της… σκακιέρας.

Ο Αντρέα Ανιέλι, που ουσιαστικά είναι πρωτεργάτης και… οπαδός της δημιουργίας της European Super League, έκανε τις χειρότερες δυνατές δηλώσεις με σκοπό να προωθήσει την ιδέα αυτή.

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους και της ECA (Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων), τόνισε πως η Αταλάντα δεν πρέπει να συμμετέχει στο Champions League επειδή δεν έχει… ιστορία σε διεθνές επίπεδο. Δηλαδή ο κ. Ανιέλι μας λέει με λίγα λόγια πως «όποια ομάδα δεν έχει ιστορία δεν πρέπει να δημιουργήσει κιόλας».

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ανιέλι:

«Έχω μεγάλο σεβασμό στην Αταλάντα και σε αυτά που έχει πετύχει. Ωστόσο, δεν γίνεται χωρίς ιστορία σε διεθνές επίπεδο μόνο και μόνο επειδή έκανε μία σπουδαία σεζόν, να έχει απ’ ευθείας πρόσβαση στο Champions League. Είναι αυτό σωστό;

Σκεφτείτε τη Ρόμα που τόσα χρόνια συνέβαλε στο ιταλικό ranking στην Ευρώπη και με μία κακή σεζόν να έχει υποστεί τόσο μεγάλη οικονομική ζημιά μένοντας εκτός. Οφείλουμε να προστατέψουμε τις επενδύσεις. Οπότε, θα έπρεπε η Αταλάντα να μην έχει πρόσβαση στην Ευρώπη; Δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση προς αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ