Με… καρέ του Ίλισιτς η Αταλάντα νίκησε 4-3 την Βαλένθια (vid)

Με… καρέ του Ίλισιτς η Αταλάντα νίκησε 4-3 την Βαλένθια (vid)

Η Αταλάντα διπλασίασε τις νίκες της επί της Βαλένθια, επικράτησε 4-3 στο άδειο λόγω κορονοϊού Μεστάγια και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Champions League. Τέσσερα γκολ σκόραρε ο Ίλισιτς.

Ουσιαστικά, είχε προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League με το 4-1 του Μπέργκαμο. Όμως, η Αταλάντα δεν αρκέστηκε σε αυτό και επικράτησε για δεύτερη φορά της Βαλένθια με 4-3, στο άδειο λόγω του κορονοϊού Μεστάγια.

Πρωταγωνιστής στο «διπλό» των Ιταλών ήταν ο εκπληκτικός Ίλισιτς, ο οποίος πέτυχε όλα τα γκολ της! Έγινε έτσι ο πρώτος παίκτης στη διοργάνωση ο οποίος σκοράρει καρέ στη διάρκεια του 2020, αφού είχαν προηγηθεί δύο της Μπάγερν Μονάχου στη φάση των ομίλων. Ο πρώτος ήταν ο Γκνάμπι στην επικράτηση με 2-7 επί της Τότεναμ και ο δεύτερος ο Λεβαντόφσκι στο 6-0 επί του Ερυθρού Αστέρα.

Ο Ίλισιτς «ψαλίδισε» από την αρχή τις όποιες ελπίδες της Βαλένθια, κερδίζοντας πέναλτι στο 3’ μετά από ανατροπή του Ντιακαμπί και το εκτέλεσε εύστοχα. Η Βαλένθια ισοφάρισε στο 21’, όταν ο Βας πάσαρε στον Γκαμεϊρό και αυτός σκόραρε με πλασέ.

Η Αταλάντα ξαναπήρε το προβάδισμα στο 51’, όταν ο Ντιακαμπί υπέπεσε σε νέο πέναλτι, αυτή τη φορά με το χέρι. Ο Ίλισιτς αξιοποίησε τη νέα ευκαιρία και έδωσε και παραβίασε ξανά την εστία του Σίλεσεν. Ο Γκαμεϊρό «απάντησε» στο 52’ με δυνατό σουτ και στο 67’ οι «νυχτερίδες» προηγήθηκαν με πλασέ του Τόρες, μετά από πάσα του Παρέχο.

Όμως, το σόου του Ίλισιτς δεν είχε τελείωσει. Στο 72’ έπαιξε το «ένα-δύο» με τον Ζαπάτα και σκόραρε με σουτ από το πέναλτι. Το «διπλό» εξασφαλίστηκε στο 83’, όταν ο Ίλισιτς ξαναβρέθηκε σε θέση βολής μετά την ασίστ του Φρόιλερ και έγραψε το 4-3…

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σίλεσεν, Παρέχο, Ντιακαμπί (46’ Γουέδες), Βας, Κοκλέν (74’ Τσερίσεβ), Γκαγιά Φεράν Τόρες, Κοντογκμπιά, Σολέρ, Ροδρίγο (79’ Φλορέντζι), Γκαμεϊρό.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Παλομίνο, Γκόζενς, Καλντάρα, Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Ντε Ρόουν (44’ Σαπάτα), Φρόιλερ, Γκόμες (78’ Μαλινόβσκι), Πάσαλιτς (83’ Ταμέζ), Ίλισιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ