Βρετανική κυβέρνηση: «Ακολουθήσαμε συμβουλές επιστημόνων για το Λίβερπουλ – Ατλέτικο»

Βρετανική κυβέρνηση: «Ακολουθήσαμε συμβουλές επιστημόνων για το Λίβερπουλ – Ατλέτικο»

Η κυβέρνηση στη Μεγάλη Βρετανία ξεκαθάρισε πως ακολούθησε επιστημονικές συμβουλές προκειμένου να επιτρέψει να διεξαχθεί κανονικά με κόσμο η ρεβάνς ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης στο Άνφιλντ.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ακολούθησε τις συμβουλές των επιστημόνων επιτρέποντας τη διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων, όπως ο ποδοσφαιρικός αγώνας Λίβερπουλ-Ατλέτικο Μαδρίτης και το φεστιβάλ ιπποδρομιών Τσέλτεναμ, λίγες μέρες πριν από τις απαγορεύσεις λόγω του κορωνοϊού, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ρίσι Σουνάκ.

«Σε κάθε στάδιο αυτής της κρίσης καθοδηγηθήκαμε από τις επιστημονικές συμβουλές και λάβαμε τις σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή»,είπε. «Συχνά υπάρχει λάθος χρόνος για την εφαρμογή ορισμένων μέτρων, σκεφτόμαστε τη βιωσιμότητα και όλα τα άλλα. Σε όλα αυτά τα μέρη έχουμε καθοδηγηθεί από αυτήν την επιστήμη, καθοδηγηθήκαμε με τη λήψη των σωστών αποφάσεων την κατάλληλη στιγμή».

Η αναπληρωτής επικεφαλής επιστημονική σύμβουλος της κυβέρνησης Άντζελα Μακλίν δήλωσε ότι η υπόθεση, που έγινε από έναν δημοσιογράφο, ότι το να επιτραπεί το παιχνίδι ποδοσφαίρου στη πόλη του Λίβερπουλ στις 11 Μαρτίου συνέβαλε στην εξάπλωση του κορωνοϊού ήταν σίγουρα μια «ενδιαφέρουσα υπόθεση».

«Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε στο μέλλον ποια σχέση υπάρχει μεταξύ των ιών που έχουν κυκλοφορήσει στο Λίβερπουλ και των ιών που έχουν κυκλοφορήσει στην Ισπανία», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ