Όταν ο Μέσι διέσυρε τον Μπόατενγκ στο Κάμπ Νου (vids)

Όταν ο Μέσι διέσυρε τον Μπόατενγκ στο Κάμπ Νου (vids)

Μια από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα του βίωσε ο Ζερόμ Μπόατενγκ σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια, όταν είδε τον Λιονέλ Μέσι να τον ζαλίζει και να τον ρίχνει στο χορτάρι με μια ντρίπλα που έμεινε στην ιστορία.

Το να είσαι αμυντικός και να σου «σκάσει» μια ντρίπλα ο Μέσι, το λες και λογικό, αυτονόητο. Μάλλον αναπόφευκτο. Αυτό που έπαθε όμως ο Ζερόμ Μπόατενγκ στις 5 Μαΐου του 2015, ήταν το κάτι άλλο.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε την Μπάγερν του Πεπ Γκουανρτιόλα για τα ημιτελικά του Champions League και την διέλυσε με 3-0 εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης όπου και κατέκτησε το τρόπαιο κόντρα στην Γιουβέντους.

Η φάση όμως του αγώνα -και όχι μόνο- ήταν αυτή του 80ου λεπτού, όταν ο Μέσι πήγε να μπει στην περιοχή και βρήκε μπροστά του τον άτυχο, Μπόατενγκ. Με μια ντρίπλα που έμεινε στην ιστορία και μάλλον δεν θα ξεχαστεί ποτέ, ο Αργεντινός ξάπλωσε τον αμυντικό των Βαυαρών και στη συνέχεια τσίμπησε την μπάλα απέναντι από τον Νόιερ για το 2-0.

Έκτοτε, μέχρι και σήμερα πέντε χρόνια μετά, το τρολάρισμα που δέχεται για τη συγκεκριμένη φάση ο Μπόατενγκ, δεν έχει σταματημό αλλά όπως εύστοχα είπε ο ίδιος κάποια στιγμή: «Ειλικρινά πολύ θα ήθελα να δω όλους εσάς να αμύνεστε εναντίον του Μέσι». Δεν έχει κι άδικο…

https://www.youtube.com/watch?v=IBfToz_zD_0

https://www.youtube.com/watch?v=jp1L_xDadYk

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ