ΕΠΟ : Πέρασε η Παρασκευή και ο Κλάτενμπεργκ δεν απάντησε

ΕΠΟ : Πέρασε η Παρασκευή και ο Κλάτενμπεργκ δεν απάντησε

Η αισιοδοξία της ΕΠΟ για το «ναι» του Άγγλου αμέσως μετά την αναχώρηση του από την Αθήνα, δεν επιβεβαιώθηκε.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ έφυγε από την Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής… Από το Πάρκο Γουδί υποστήριζαν ότι ο Άγγλος θα εξετάσει το συμβόλαιο με τον δικηγόρο του και την Παρασκευή θα απαντούσε θετικά για να αναλάβει επικεφαλής της ΚΕΔ.

Όμως, η Παρασκευή πέρασε και ο Κλάτενμπεργκ απάντηση δεν έδωσε. Ή τουλάχιστον, δεν τη μάθαμε. Αλλά αν υπήρχε θετική απάντηση, σίγουρα θα είχε δημοσιοποιηθεί από την ΕΠΟ.

Βέβαια, το «10» είχε επισημάνει εγκαίρως ότι αυτό που λένε από την Ομοσπονδία δεν… στέκει. Και να μην πληρώσουν λιγότερα για τη σύνθεση της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ο Κλάτενμπεργκ να ζητά σχεδόν τα διπλά από τον προκάτοχο του, Μέλο Περέιρα. Άρα, κάτι δεν ισχύει…

Προφανώς, τα νούμερα δεν βγαίνουν… Ο Άγγλος κοστολογεί ακριβά τις υπηρεσίες του και το απέδειξε στη Σαουδική Αραβία. Με 360.000 ευρώ το χρόνο δούλευε ο Κλάτενμπεργκ στο Βασίλειο και δεν έχει κανένα λόγο να κάνει έκπτωση στην ΕΠΟ.

Που θα καταλήξει η υπόθεση, θα το διαπιστώσουμε σύντομα. Σίγουρα, πάντως, η διαπραγμάτευση της ΕΠΟ με τον Κλάτενμπεργκ δεν ήταν τόσο εύκολη, όσο είχε παρουσιαστεί αρχικά. Γιατί τα οικονομικά της Ομοσπονδίας δεν είναι και… ανθηρά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ