Κλάτενμπεργκ: «Δεν θα χαριστεί τίποτα στους διαιτητές»

Κλάτενμπεργκ: «Δεν θα χαριστεί τίποτα στους διαιτητές»

Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ έστειλε αυστηρό μήνυμα προς τους Έλληνες ρέφερι.

Μήνυμα υπό τη μορφή τελεσιγράφου έστειλε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ στους Έλληνες διαιτητές, λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Ο Άγγλος επικεφαλής της ΚΕΔ τόνισε ότι θα σφυρίζουν μόνο όσοι αποδίδουν, ενώ οι υπόλοιποι θα τίθενται στο περιθώριο.

Οι δηλώσεις του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στις κάμερες:

«Θέλω να βοηθήσω την ελληνική διαιτησία, αλλά επίσης θέλω να έχει η ΚΕΔ περισσότερο επαγγελματική λειτουργία και με την υποστήριξη της ΕΠΟ και την υποστήριξη της UEFA, θα εργαστούμε σκληρά κι εγώ θα δουλέψω πολύ σκληρά εδώ, για να βελτιώσουμε τους διαιτητές.

Πρέπει όμως να φέρονται οι διαιτητές σαν ομάδα κι αν αποδίδουν καλά, θα συνεχίσουν να σφυρίζουν. Αν δεν αποδίδουν, όμως, δεν θα παίρνουν παιχνίδια. Δεν θα τους χαρίζεται τίποτε, αυτό είναι σημαντικό γιατί θέλω να διαιτητεύουν οι καλύτεροι».

Σε ερώτηση και για τους ξένους διαιτητές που θα έρχονται, υποστηρίζοντας:

«Θα είναι οι καλύτεροι στην Ευρώπη, διαιτητές που σφυρίζουν στο Champions League. Αυτό θα είναι το κριτήριό μου, να έχουν διευθύνει μεγάλους αγώνες και αυτοί θα διαιτητεύουν μεγάλα ντέρμπι στην Ελλάδα, γιατί αυτό μειώνει την ένταση.

Είμαι πολύ χαρούμενος που άρεσε στους BIG-4 η πρότασή μου κι όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη σχέση κι ωραιότερα συναισθήματα εδώ για τους διαιτητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ