Ξεκινάει το πρωτάθλημα, σφυρίζουν οι διαιτητές

Ξεκινάει το πρωτάθλημα, σφυρίζουν οι διαιτητές

Οι διαιτητές της Super League ψήφισαν και πλειοψηφικά αποφάσισαν να πιάσουν πάλι τις σφυρίχτρες τους και το πρωτάθλημα ξεκινάει κανονικά στις 12/01. «Ντέρμπι» στην ψηφοφορία, 42-31!

Οι διαιτητές αποφάσισαν να άρουν την αποχή τους από τα παιχνίδια της Super League και το πρωτάθλημα ξεκινάει πάλι στις 12 Ιανουαρίου. Οπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League, αφού μελέτησαν το ενημερωτικό e-mail που τους έστειλαν οι συνάδελφοί τους, που συμμετείχαν στη συνάντηση με ΕΠΟ, Super League, ΚΕΔ, Γ. Βασιλειάδη και Αστυνομία, αποφάσισαν να άρουν την απόφασή τους για αποχή από τα παιχνίδια της Λίγκας.

Διαιτητές και βοηθοί, οι οποίοι είχαν αποφασίσει να απέχουν από τα καθήκοντά τους μετά την επίθεση που δέχθηκε ο Θανάσης Τζήλος στη Λάρισα, αποφάσισαν να ψηφίσουν δια… περιφοράς, ώστε να πάρουν την τελική τους απόφαση. Μια απόφαση που κατά πλειοψηφία τάχθηκε υπέρ της επιστροφής στη δράση. Ωστόσο είναι σαφές ότι πολλοί ήταν οι διαιτητές και οι βοηθοί που ζήτησαν να παραταθεί η αποχή για τουλάχιστον μία αγωνιστική. Οπως προκύπτει, μάλιστα, η ψηφοφορία ήταν 42-31, υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος!

Αυτό σημαίνει ότι το πρωτάθλημα ξεκινάει κανονικά την ερχόμενη εβδομάδα, με τα παιχνίδια να ξεκινούν το Σάββατο 12 Ιανουαρίου. Οπως είναι ήδη γνωστό, η Λίγκα είχε αποφασίσει κατά πλειοψηφία 13-3, το πρωτάθλημα να επαναρχίσει από την αναβληθείσα 15η αγωνιστική, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, εναντίον της συγκεκριμένης απόφασης, καθώς βάσει του ΚΑΠ η μη διεξαγωγή της 15ης αγωνιστικής σε εμβόλιμη ημερομηνία, είναι παράνομη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ