Αλλαξε ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Σφυρίζει ο Στίλερ

Αλλαξε ο διαιτητής του Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Σφυρίζει ο Στίλερ

Η ΚΕΔ αποφάσισε να αλλάξει τελικά τον άγνωστο και άπειρο Φινλανδό, Χαβαλάινεν, με τον 37χρονο Γερμανό διαιτητή πρώτης κατηγορίας, Τομπίας Στίλερ.

Το αστείο με τον παγκοσμίως άγνωστο Φινλανδό διαιτητή τελείωσε νωρίς και το μεσημέρι της Πέμπτης η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε ότι ο άγνωστος και κάθε άλλο παρά κατάλληλος για ένα τέτοιο ματς, Φινλανδός Βίλε Χαβαλάινεν, δεν θα είναι τελικά ο ρέφερι του ντέρμπι του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Παιχνίδι που θα κληθεί να διαιτητεύσει τελικά, ο Γερμανός, πρώτης κατηγορίας διαιτητής, Τομπίας Στίλερ.

Μια απόφαση που αν μη τι άλλο και παραδόξως για Περέιρα και ΚΕΔ, δείχνει να εμπεριέχει δείγματα σοβαρής προσέγγισης ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Καθώς η επιλογή του 37χρονου Γερμανού ρέφερι, δεν έχει καμία σχέση με εκείνη που είχε ανακοινώσει από την Τετάρτη η Φινλανδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, συγχαίροντας, μάλιστα, στον Χαβαλάινεν για την πιο σπουδαία αναμέτρηση της καριέρας του ως διαιτητή!

Δικηγόρος και… φοιτητής της ψυχολογίας, ο Στίλερ έχει 32 διεθνείς ορισμούς από το 2014, όταν και έλαβε το σήμα της FIFA. Στις 12 Οκτωβρίου «σφύριξε» στο Ελλάδα-Ουγγαρία 1-0 για το Nations League, ενώ δύο φορές έχει διευθύνει αγώνες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, έχει διαιτητεύσει το Αστάνα-Ολυμπιακός 4-1 (20/10/2016) για τους ομίλους του Europa League και το Γιουβέντους-Ολυμπιακός 2-0 (27/09/2017) για τους ομίλους του Champions League.

Φέτος έχει διαιτητεύσει από ένα ματς σε ομίλους Champions League (Γιουνγκ Μπόις-Γιουβέντους 2-1) και Europa League (Γκενκ-Μπεσίκτας 1-1). Στην Bundesliga «σφυρίζει» από το 2012 και τελευταίο του ματς ήταν το Λεβερκούζεν-Μπάγερν 3-1 στις 2 Φεβρουαρίου. Συνολικά έχει 101 παιχίδια στην Μπουντεσλίγκα, ενώ σε ολόκληρη την καριέρα του έχει 408 αγώνες.

Από εκεί και πέρα, ο Τάσης από την Ήπειρο θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης, ενώ ο Ευαγγέλου θα βρεθεί στη Ριζούπολη για το Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής

Σάββατο 16/02
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Τάσης (Κόλλιας, Κουρομπύλια, 4ος Ζαμπάλας)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος: Σέζος (Μπαλτάς, Μεϊντάνας, 4ος Ανδριανός)

Κυριακή 17/02
Λάρισα-Ξάνθη: Σκουλάς (Σαμοΐλης, Πάγκαλος, 4ος Τσετίλας)
Λεβαδειακός-Παναιτωλικός: Παπαπέτρου (Πάτρας, Τζιώτζιος, 4ος Βλάχος)
Άρης-Πανιώνιος: Κουτσιαύτης (Κολοσιώνης, Κωνσταντίνου, 4ος Μαλούτας)
Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Στίλερ (Γιόλενμπεκ, Γκίτελμαν, 4ος Διαμαντόπουλος)

Δευτέρα 18/02
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ: Ευαγγέλου (Αλεξέας, Σπυρόπουλος, 4ος Νεοφυτιάδης)
ΟΦΗ-Λαμία: Ζαχαριάδης (Χατζηνάκος, Γκάγκας, 4ος Τσαγκαράκης)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ