Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα: Οι διαιτητές αποδέχθηκαν τις αλλοιώσεις και τα λάθη τους

Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα: Οι διαιτητές αποδέχθηκαν τις αλλοιώσεις και τα λάθη τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από σχεδόν 24 ώρες διαβουλεύσεων, τρία e-mail, μπόλικο παρασκήνιο, διαρροές, αλλά και... τσακωμούς μεταξύ τους, οι διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους. Δικαιώνοντας

Το πρωτάθλημα ξεκινάει. Οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League, αποφάσισαν να μην κάνουν πράξη την απειλή τους για… μαζικά κωλύματα και σε ψηφοφορία που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, αποφάσισαν να σφυρίξουν κανονικά στα παιχνίδια της  17ης αγωνιστικής. Μια απόφαση που ουσιαστικά δικαιώνει 100% τον Ολυμπιακό. Και βγάζει στη σέντρα τους διαιτητές που αλλοίωσαν την εικόνα ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Για όσους έχουν μικρή μνήμη, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι διαιτητές ανακοίνωσαν επίσημα αποχή από τους αγώνες, μετά τις μηνύσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος. Στη συνέχεια και μετά την αλλοίωση αποτελέσματος από τους Φωτιά και Ευαγγέλου στον Βόλο, οι ίδιοι εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούσαν, τόσο την ΚΕΔ όσο και τον επικεφαλής της επιτροπείας στην Ελλάδα Χούμπελ, για τη δήλωση πο είχε κάνει, εναντίον των δύο διαιτητών. Και για τις σαφείς, ξεκάθαρες και χωρίς περιστροφές αιχμές που είχε αφήσει για τον τρόπο που σφυρίζουν.

Η μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη στους διαιτητές του αγώνα με τον Βόλο, για δωροδοκία, αποτέλεσε αφορμή για τους ρέφερινα κηρύξουν αποχή επ αόριστον, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τη στάση της ΚΕΔ, του Χούμπελ, αλλά και την ποινική διαδικασία εναντίον των συναδέλφων τους. Μια αποχή (δια… μαζικού κωλύματος), που κράτησε μόλις λίγες ημέρες.

Επί της ουσίας και μετά από σχεδόν 24 ώρες διαβουλεύσεων, τρία e-mail, μπόλικο παρασκήνιο, διαρροές, προστριβές, εξωγενείς πιέσεις, αλλά και… τσακωμούς μεταξύ τους, οι διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους. Δικαιώνοντας πανηγυρικά τον Ολυμπιακό για τη στάση που τήρησε και τις θέσεις που εξέφρασε.

Οι διαιτητές κατάλαβαν και ουσιαστικά αποδέχθηκαν ότι οι ίδιοι φέρουν ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα. Αποδέχθηκαν ότι με τις υποδείξεις τους έχουν αλλοιώσει την εικόνα του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα το έγκλημα του Βόλου.

Ο Ολυμπιακός, που εξ αρχής αρνήθηκε να λάβει μέρος σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, δικαιώνεται πανηγυρικά. Καθώς δεν έκανε βήμα πίσω στις θέσεις που είχε εκφράσει. Η μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη προφανώς και δεν «αποσύρθηκε». Το ίδιο συνέβη και με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος εμμένει στην απόφασή του.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ακόμη και οι Ευαγγέλου και Φωτιάς, όπως και οι διεθνείς διαιτητές, φέρεται να ψήφισαν υπέρ της ΜΗ ΑΠΟΧΗΣ, αποδεχόμενοι τα λάθη και τις ευθύνες τους.

Αναλυτικά η 17η αγωνιστική

Σάββατο 04 Ιανουαρίου 2020
17:15 ΟΦΗ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ
19:30 ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ
20:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Κυριακή 05 Ιανουαρίου 2020
15:00 AEK – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
17:15 ΞΑΝΘΗ – ΑΕΛ
17:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
19:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ