Αποκάλυψη: Η ΕΠΟ μιλάει με την UEFA για να φιλοξενήσει η Ελλάδα ματς προκριματικών, αλλά η ίδια δεν τηρεί κανένα πρωτόκολλο υγείας!

Αποκάλυψη: Η ΕΠΟ μιλάει με την UEFA για να φιλοξενήσει η Ελλάδα ματς προκριματικών, αλλά η ίδια δεν τηρεί κανένα πρωτόκολλο υγείας!

Σοβαρότατες καταγγελίες για τα μέτρα που... δεν τηρεί η ΕΠΟ στα γραφεία της, μετά το κρούσμα που προκάλεσε τρόμου στους υπαλλήλους της.

Η ζωή στον πλανήτη έχει αλλάξει. Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει την καθημερινότητα και τις ζωές σχεδόν του συνόλου του πληθυσμού. Εχει επιφέρει σαρωτικές αλλαγές παντού, με υγειονομικά πρωτόκολλα να αποτελούν επιβάλλονται παντού. Χωρίς, ωστόσο, αυτό να σημαίνει ότι η ΕΠΟ συμμετέχει ενεργά στην προστασία των μελών και των υπαλλήλων της. Δεν το πράττει. Και για αυτόν τον λόγο, μετά την εμφάνιση κρούσματος στα γραφεία της στο Πάρκο Γουδή, η ανησυχία σε όλο το προσωπικό έχει μεγαλώσει.

Οπως προκύπτει από τους υπαλλήλους της Ομοσπονδίας, στα γραφεία της δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας εδώ και καιρό. Με αποτέλεσμα ο κίνδυνος να είναι μεγάλος και να χτυπάει την πόρτα της ΕΠΟ και των ανθρώπων της, με την εμφάνιση του κρούσματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θετικό κρούσμα πρόκειται για υπάλληλο και όχι μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας. Αλλά αυτό που τονίζουν υπάλληλοι της ΕΠΟ, εκφράζοντας την ανησυχία τους, είναι ότι και στις δύο συνελεύσεις που έλαβαν χώρα στα γραφεία της, έδωσε το παρών πάρα πολύς κόσμος. Χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα. Παρά το γεγονός, μάλιστα, πως αρκετοί από τους συμμετέχοντες προέρχονταν από «κόκκινες» περιοχές της χώρας, όπως η Ξάνθη και άλλες «επικίνδυνες» περιοχές.

Βάσει πρωτοκόλλου, για παράδειγμα, στην ΕΠΟ θα έπρεπε να υπάρχει μία συγκεκριμένη είσοδος και μία συγκεκριμένη έξοδος για τα γραφεία, όπου θα γίνονται θερμομετρήσεις και θα τηρούνται απαρέγκλητα όλα τα μέτρα. Αλλά όπως χαρακτηριστικά μας αναφέρθηκε «δεν ασχολείται κανείς»… Και φυσικά οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας είναι τρομαγμένοι και ανήσυχοι. Και όπως αποδείχθηκε, όχι άδικα.

Θέλετε, όμως, το πιο παράδοξο και συνάμα παράλογο; Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, την ίδια ώρα που η ΕΠΟ δεν τηρεί σχεδόν κανένα μέτρο ασφαλείας, έχει σχεδόν καθημερινό διάλογο με στελέχη της UEFA, καθώς η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει επιλέξει την Ελλάδα ως μία από τις χώρες που είναι πιθανό να φιλοξενήσει αγώνες της προκριματικής φάσης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που χώρα μας θεωρείται παράδειγμα σε διεθνές επίπεδο για τον τρόπο που αντιμετώπισε την εξάπλωση του κορωνοϊού, η ΕΠΟ μιλάει με την UEFA, αλλά παράλληλα αγνοεί τα βασικά μέτρα προστασίας των ίδιων των υπαλλήλων της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ