Ανακοίνωση καταδίκης από την ΕΠΟ για την επίθεση στον Ασβεστά

Ανακοίνωση καταδίκης από την ΕΠΟ για την επίθεση στον Ασβεστά

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο δημοσιογράφος Αρης Ασβεστάς, εξέδωσε η ΕΠΟ. Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με αποτροπιασμό την χθεσινή μαφιόζικη επίθεση εις βάρος του δημοσιογράφου Άρη Ασβεστά. Οι «γνωστοί – άγνωστοι», που επί σειρά ετών, προσπαθούν να επιβληθούν στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο με […]

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο δημοσιογράφος Αρης Ασβεστάς, εξέδωσε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με αποτροπιασμό την χθεσινή μαφιόζικη επίθεση εις βάρος του δημοσιογράφου Άρη Ασβεστά.

Οι «γνωστοί – άγνωστοι», που επί σειρά ετών, προσπαθούν να επιβληθούν στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο με σικελικούς όρους, επιχειρούν να χειραγωγήσουν την δημοσιογραφία και εν τέλει να φιμώσουν την ελεύθερη έκφραση, στοχοποιώντας όσους διατυπώνουν άφοβα και αδέσμευτα την άποψή τους, επέδωσαν τα θλιβερά διαπιστευτήρια τους για πολλοστή φορά, πιστεύοντας ότι με αυτές τις άνανδρες μεθόδους θα επικρατήσουν.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καλεί την Πολιτεία και τους συντεταγμένους φορείς της να παρέμβουν άμεσα, επιδεικνύοντας μηδαμινή ανοχή στη συστηματική προσπάθεια κατατρομοκράτησης εκπροσώπων του Τύπου, και να δώσουν -επιτέλους- τέλος στη δράση όλων αυτών που επιμένουν να μετατρέψουν σε αληθινή ζούγκλα την κοινωνία και τον αθλητισμό, αποκαλύπτοντας τους ηθικούς και φυσικούς υπεύθυνους της χθεσινής αθλιότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ