«Έσφιξαν τα γάλατα» στην ΕΠΟ…

«Έσφιξαν τα γάλατα» στην ΕΠΟ…

Άργησαν αλλά κατάλαβαν στην ΕΠΟ πως η ολιστική μελέτη τους βάζει στη γωνία. Με νέα ανακοίνωση το γύρισαν στην «αγαστή συνεργασία με τον Αυγενάκη».

Τους πήρε λίγο καιρό στο Γουδί αλλά κατάλαβαν τι ακριβώς έχει συμβεί με την ολιστική μελέτη της ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ. Μπορεί χθες να έβγαλαν ανακοίνωση και να έκαναν επίθεση στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, μη έχοντας καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί, όμως σήμερα έκαναν την κωλοτούμπα.

Με νέα ανακοίνωση μας ενημερώνουν για την αγαστή συνεργασία με τον Αυγενάκη για να αναβαθμιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπετε τα πράγματα για τους «εξυγιαντές»… βλαχοδήμαρχους έχουν στριμώξει έως τελειώσει για τα καλά. Ας δούμε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ.

«Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος και ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης είχαν σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία, στη διάρκεια της οποίας συζήτησαν πτυχές της ολιστικής μελέτης των FIFA-UEFA για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ενώ δόθηκαν και οι απαραίτητες διευκρινίσεις επί συγκεκριμένων αναφορών της.

Σε θετικό κλίμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να έχουν αγαστή συνεργασία, προκειμένου να αναβαθμιστεί συνολικά το Ποδόσφαιρο στη χώρα μας, ενώ από πλευράς του προέδρου της ΕΠΟ έγινε γνωστό ότι θα δρομολογηθεί η απαραίτητη διαβούλευση μεταξύ των εμπλεκομένων στο Ποδόσφαιρο φορέων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ