Αποχαιρέτησε την ΕΠΟ ο Φούσεκ

Αποχαιρέτησε την ΕΠΟ ο Φούσεκ

Η θητεία του Πετρ Φούσεκ στην χώρα μας ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου του 2020, με τον Τσέχο εμπειρογνώμονα να λαμβάνει μέρος για τελευταία φορά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Αντίο στην ΕΠΟ είπε ο Πετρ Φούσεκ, με τη θητεία του Τσέχου εμπειρογνώμονα της FIFA να ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου.

Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA συμμετείχε για τελευταία φορά στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ευχαριστώντας τους εργαζομένους της ΕΠΟ για τη συνεργασία.

Ο Φούσεκ θα είναι παρατηρητής των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, οι οποίες και πήραν αναβολή για τις 29 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΕΠΟ:

Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής μετείχε για τελευταία φορά ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ, του οποίου η θητεία στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 30 Νοεμβρίου 2020.

Ο κ. Φούσεκ ευχαρίστησε για τη συνεργασία τη διοίκηση και τους εργαζομένους στην ΕΠΟ, αποχαιρέτησε τα μέλη της Ε.Ε. και χαρακτήρισε την Ελλάδα «δεύτερη πατρίδα του».

Εκ μέρους της Ε.Ε. ο πρόεδρος κ. Γραμμένος ευχαρίστησε τον κ. Φούσεκ για την προσήλωση στην αποστολή του και την προσφορά του στην Ελληνική Ομοσπονδία στα δυόμισι χρόνια της παραμονής του στη χώρα μας. Ο κ. Φούσεκ θα είναι παρατηρητής των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ