Ανακοίνωση – μνημείο φαιδρότητας από την ΕΠΟ

Ανακοίνωση – μνημείο φαιδρότητας από την ΕΠΟ

Με αφορμή τις αντιδράσεις για το μαγειρείο στην κλήρωση του Κυπέλλου, η ΕΠΟ επέλεξε να επιτεθεί στον Ολυμπιακό, συνεχίζοντας τη χυδαία πρακτική της υποταγής.

Η ΕΠΟ δεν έχει ιερό και όσιο. Καμιά ντροπή δεν την αγγίζει. Τίποτε δεν μπορεί να διαταράξει τη μεθοδευμένη φύση της νυν διοίκησης. Και αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμη μία φορά. Με την Ομοσπονδία, αντί να δώσει πραγματικές εξηγήσεις για όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα, να εκδίδει μια ανακοίνωση-μνημείο  αίσχους και πρόκλησης εναντίον του Ολυμπιακού. Η που ελέγχεται από τα «παιδιά» του Θωμά, τόλμησε να μιλήσει για παράγκες, για γραφικότητα και γελοιότητα.

Η ΕΠΟ των «δικών τους» βλαχοπροέδρων, τολμά να κουνάει το δάχτυλο και να προσπαθεί να το παίξει ηθική, την ίδια ώρα που κάθε λέξη από την τελευταία της ανακοίνωση αναβλύζει δυσωδία, μπόχα. Και δηλητήριο. Όπως αυτό που έχει ποτίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο η «εξυγίανση» και οι επικίνδυνοι που ανέλαβαν να τρέξουν το πρότζεκτ της υποταγής στους χαλίφηδες.

Η φαιδρή ΕΠΟ κάνει υποδείξεις και ειρωνεύεται τον Ολυμπιακό. Η ΕΠΟ του Γραμμένου, του Γιαννάκη, των εξαρτήσεων, των σκανδάλων. Μια Ομοσπονδία που δεν σέβεται τη μοναδική ομάδα που συνεχίζει στην Ευρώπη. Την ομάδα που αποτελεί βασική της χρηματοδότη. Μια ομάδα που διασύρει κάθε μεθόδευση που γίνεται εναντίον της. Με την τελευταία ανακοίνωση των δήθεν εξυγιαντών, να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης των πραγματικών της προθέσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εξαιρετικά δύσκολη κοινωνικά εποχή που διανύουμε ευνοεί τον λαϊκισμό και τη γραφικότητα, ώστε πολλές φορές να εξελίσσονται σε γελοιότητα. Δεν υπάρχει επίσης αμφιβολία ότι η επικρατούσα ευρύτερα ατιμωρησία ενθαρρύνει εκδηλώσεις και δηλώσεις που δηλητηριάζουν καθημερινά το Ποδόσφαιρο.

Σήμερα όμως, με την (προ)κατασκευασμένη προσπάθεια των γνωστών κέντρων που απεργάζονται συστηματικά τη διάλυση κάθε έννοιας τάξης στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο, να αμφισβητήσουν το αδιάβλητο και την αξιοπιστία της κλήρωσης της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος -επαναφέροντας στη μνήμη μας τις αλήστου μνήμης εποχές και τις αξέχαστες μεθόδους της παράγκας-, ξεπεράστηκε κάθε όριο.

Προκειμένου να αποκατασταθεί για πολλοστή φορά η αλήθεια, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σημειώνει τα εξής:

Η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος διεξήχθη σήμερα, 5 Φεβρουαρίου 2021, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που οργανώθηκαν και διεξήχθησαν όλες οι μέχρι σήμερα κληρώσεις του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και -κυρίως- αυτές με συμμετοχή των ΠΑΕ της Super League 1, σε εφαρμογή των διατάξεων της από 29.01.2021 Κ.Υ.Α. (άρθρο 1), που αφορά στις δημόσιες συναθροίσεις.

Οι οκτώ (8) συμμετέχουσες ΠΑΕ είχαν ενημερωθεί για τον τρόπο διεξαγωγής της σημερινής κλήρωσης με το υπ’ αριθμόν 2150 έγγραφο της Ε.Π.Ο. από την 3η Φεβρουαρίου 2021. Καμία δεν επανήλθε με την όποια «‘ένσταση» σχετικά με τη διαδικασία, την οποία εξάλλου είχαν παρακολουθήσει και αποδεχθεί στις 5 Ιανουαρίου 2021, όταν διεξήχθη αντιστοίχως η κλήρωση της φάσης των 16 της διοργάνωσης.

Όλες οι κληρώσεις των αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδος καλύπτονται σε απευθείας μετάδοση, μέσω live streaming, από την ιστοσελίδα της Ε.Π.Ο. και διεξάγονται με την χρήση ειδικών κλήρων, οι οποίοι περιέχονται σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος αποσφραγίζεται σε δημόσια θέα πριν την έναρξη της κλήρωσης.

Κατόπιν τούτων, καλούμε τις σύγχρονες «Πυθίες» και όσους τυχερούς διαθέτουν κληρονομικά ή εκ φύσεως το μοναδικό και ανεκτίμητο χάρισμα να προβλέπουν το μέλλον, αντί να ταλαιπωρούν και να δυσφημούν το Ποδόσφαιρο, να το αφήσουν να προοδεύσει και να στραφούν σε άλλους χώρους, όπου θα μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πολύ πιο αποδοτικό μέλλον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ