Νέο πάρτι της εξυγίανσης στην ΕΠΣ Πέλλας (pics, vid)

Νέο πάρτι της εξυγίανσης στην ΕΠΣ Πέλλας (pics, vid)

Πρώτο τραπέζι πίστα τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Μηνάς Λυσάνδρου από την ΑΕΚ. Πύρινος λόγος από τον guest star Βαγγέλη Γραμμένο.

Από το απόγευμα της Παρασκευής to10.gr σας είχε ενημερώσει για τη νέα μάζωξη της εξυγίανσης, μετά το… πάρτι στο Κιλκίς. Αυτή τη φορά η ΕΠΣ Πέλλας του Αστέριου Αντωνίου είχε την τιμητική της, καθώς στην ετήσια γιορτή της έδωσαν το παρών εκλεκτά μέλη της «νέας εποχής» του ποδοσφαίρου. Της εποχής της… κάθαρσης! Με τους καλεσμένους, όπως αναμενόταν, να είναι πολλοί και σημαίνοντες.

Φυσικά, πρώτο τραπέζι πίστα στην εκδήλωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Εκλεκτά στελέχη της που έτρεξαν και μόχθησαν στις εκλογές της ΕΠΟ, μοιράζοντας χιλιάδες… ευχές και υποσχέσεις στους ψηφοφόρους και δείχνοντας ότι το νέο καθεστώς είναι έτοιμο να τους προσφέρει σημαντικές… λύσεις στα προβλήματά τους. Ο υπεύθυνος διαιτησίας, Μάλαμας Τεβεκέλης ήταν εκεί. Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, επίσης. Μέχρι και ο σκάουτ του ΠΑΟΚ, Κώστας Μαλιούφας ήταν εκεί! Με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, ωστόσο να μην τιμά την εκδήλωση, παρότι το βραβείο για τον Ιβάν ήταν εκεί και τον περίμενε!

Αυτή τη φορά, όμως, το παρτάκι είχε και κιτρινόμαυρη εκπροσώπηση. Οχι μόνο ΠΑΟΚτζίδικη. Συγκεκριμένα, όπως είχε συμβεί και ακριβώς έναν χρόνο πριν στην ΕΠΣ, που το παίζει… δίπορτο, το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ και απεσταλμένος του Μελισσανίδη, Μηνάς Λυσάνδρου. Ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του Τίγρη και έστειλε τις ευχές του. Οπως είχε κάνει το καλοκαίρι και ο Γιαννάκης.

Βεβαίως, παρά το γεγονός ότι οι πρώην σύμμαχοι κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, δεν σημαίνει τίποτα. Αντιθέτως, κάποιες κακές γλώσσες -που δεν τις πιστεύουμε- επέμεναν ότι η παρουσία του απεσταλμένου της ΑΕΚ ήταν ένας από τους λόγους που Γκαγκάτσης JR επέλεξε να απέχει από την εκδήλωση, ως ένα μήνυμα. Κάτι που δείχνει ότι οι καιροί αλλάζουν. Διότι ίδια εποχή πέρυσι, στο ίδιο τραπέζι κάθονταν σύσσωμα τα πρωτοπαλίκαρα της πάλαι ποτέ Συμμαχίας των τριών: Μάκης Γκαγκάτσης(αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Βασίλης Κωνσταντίνου (τότε αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και Μηνάς Λυσάνδρου (διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ).

Για να μην το ξεχάσουμε, τέλος, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι στην εκδήλωση έλαβε μέρος ως guest star και ο πρόεδρος της εξυγίανσης, Βαγγέλης Γραμμένος, μαζί με αρκετά ακόμη στελέχη της ΕΠΟ. Μάλιστα ο «δικός μας» (κατά Σαββίδη) πρόεδρος έκανε μία ακόμη… πύρινη ομιλία στο αποσβολωμένο και κρεμάμενο από τα χείλη του κοινό του ποδοσφαίρου της Πέλλας. Μία ομιλία που… κάτι μας θύμισε, αλλά θα τα πούμε άλλη φορά αυτά. Προς το παρόν απολαύστε την. Οπως και τις φωτογραφίες της ετήσιας γιορτής, με τους εκλεκτούς καλεσμένους…

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι στο τραπέζι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ κάθισε και ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού και πρώην βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Ορφανός, ενώ στην εκδήλωση παρέστη και ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας (σ.σ. είχε δώσει το παρών και στη γιορτή της ΕΠΣ Μακεδονίας, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη). Ενώ στη γιορτή έδωσα το παρών και άλλοι πολιτικοί της Πέλλας και γύρω περιοχών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ…

ΚΑΙ Ο… ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ

Πηγή φωτογραφιών: www.logospellas.gr, www.pellanet.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ