Πέντε χρόνια στο «μακρύ χέρι» του Μελισσανίδη

Πέντε χρόνια στο «μακρύ χέρι» του Μελισσανίδη

«Φωτιά» ο εισηγητής της Επιτροπής Δεοντολογίας για τον Γιαννάκη Παπαδόπουλου και το «συνεργείο» του.

Οι παροικούντες την –ποδοσφαιρική- Ιερουσαλήμ γνωρίζουν καλά και ποιος είναι ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος, και ποιος ο ρόλος του στην ΑΕΚ. Όπως γνωρίζουν βεβαίως και τη δράση του περίφημου «συνεργείου» του ανά την Επικράτεια στην προσπάθεια «επιβολής» της «Εξυγίανσης».

Φαίνεται λοιπόν πως το «μακρύ χέρι» του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι πλέον ενώπιον των ευθυνών του. Κόλαφος η εισήγηση του Ανδρέα Αθανασίου στην Επιτροπή Δεοντολογίας με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας: Και για τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Και για τους Άγγελο Δανιήλ, Κώστα Ντάσιο που ήταν οι συνοδοιπόροι του ανά την Ελλάδα στις εκλογές των τοπικών ΕΠΣ. Και για τον Νίκο Αυλωνίτη.

Πέντε χρόνια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και πρόστιμο 10.000 ευρώ είναι η εισήγηση για τον Γιάννη Παπαδόπουλο που προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από την ιδιότητα του «απλού φιλάθλου».

Συγκεκριμένα ο εισηγητής Αθανασίου με την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας προτείνει:

1)  Για τον Γιάννη Παπαδόπουλο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ

2)  Για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Σάλας Νίκο Αυλωνίτη: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 5 χρόνια και πρόστιμο 10.000 ευρώ.

3)  Για τους Άγγελο Δανιήλ, μέλος της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣ Αχαίας και Κώστα Ντάσιο: Απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και εισόδου στα γήπεδα για 1 χρόνο και πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Άγγελος Δανιήλ είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας. Ένας από τους περίφημους «βλαχοπρόεδρους» που απαρτίζουν το συμβούλιο γύρω από τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ένας από εκείνους που οι ΕΠΣ πρότειναν αντί προσωπικοτήτων του ποδοσφαίρου όπως ο Άγγελος Χαριστέας και άλλοι πρωταθλητές Ευρώπης με την εθνική μας το 2004. Προφανώς λοιπόν μια καταδικαστική απόφαση φέρνει εξελίξεις και στο πάγκο Γουδή.

Στην τελική του εισήγηση ο κ. Αθανασίου προτείνει και την χρηματική τιμωρία της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ