Καραπαπάς στη ΓΣ της ΕΠΟ: «Στείλατε τον διαιτητή με τη Λουντογκόρετς σε ξενοδοχείο που δεν… κοιμάσαι»

Καραπαπάς στη ΓΣ της ΕΠΟ: «Στείλατε τον διαιτητή με τη Λουντογκόρετς σε ξενοδοχείο που δεν… κοιμάσαι»

Ο Κώστας Καραπαπάς τοποθετήθηκε στη ΓΣ της ΕΠΟ, μίλησε για ποδόσφαιρο που διοικείται από... συμμορίες, οι οποίες στέλνουν διαιτητές σε ξενοδοχεία που δεν κοιμάσαι και ζήτησε να ψηφιστεί απ' όλους η Ολιστική Μελέτη.

Τοποθέτηση στη ΓΣ της ΕΠΟ έκανε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έβγαλε στη… σέντρα την Ομοσπονδία για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τόνισε πως πρέπει να ψηφίσουν όλοι την Ολιστική Μελέτη, διαφορετικά οι FIFA/UEFA θα τους στείλει στον… αγύριστο, ενώ αναφέρθηκε και στον διαιτητή του αγώνα με τη Λουντογκόρετς.

Λέγοντας πως τον έστειλαν να μείνει σε ένα ξενοδοχείο από εκείνα που δεν… κοιμάσαι, κάτι που του βγήκε στο γήπεδο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού:

««Καλημέρα σε όλους. Η τοποθέτησή μου έχει να κάνει με τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια δεν πάει καλά και το βλέπουμε ακόμα και στην Εθνική ομάδα. Υπάρχουν στελέχη με τα οποία συνεργάζεται η Εθνική διότι έχουν τις σωστές παρέες Οι αλλαγές αυτές έπρεπε να έχουν περάσει εδώ και καιρό. Η ολιστική μελέτη δεν είναι παρά μια πρόταση που δίνει μια βάση για κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο.

Ένα ποδόσφαιρο σύγχρονο που το επαγγελματικό ποδόσφαιρο κανονίζει τη μοίρα του, όπως συμβαίνει σε όλες τις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες της Ευρώπης. Και η Ομοσπονδία ανεβάζει επίπεδα την Εθνική Ομάδα και αναπτύσσει το άθλημα φροντίζοντας να μην μαραζώσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αντίθετα με τα «έπρεπε» όμως έχουμε την πραγματικότητα. Ποιά είναι η πραγματικότητα; Ότι αυτή η Ομοσπονδία και πολλοί απο εσάς εδώ λειτουργείτε στην καλύτερη σαν συμμορία που εξυπηρετεί συμφέροντα και στην χειρότερη σαν εγκληματική οργάνωση. Τα τελευταία χρόνια η Εθνική Ομάδα διαλύθηκε εντελώς. Στελεχώθηκε με βάση τις παρέες των καφέ της Γλυφάδας και οδεύει σε ακόμα χειρότερες μέρες.

Το επαγγελματικό ποδόσφαιρο έσβησε απο τον Ευρωπαικό Χάρτη και ευτυχώς -αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν κάποιους πικραίνει- που υπάρχει ο Ολυμπιακός και δε γίναμε Λιχτενστάιν! Ευτυχώς πέρασε και ο ΠΑΟΚ χθες και θα πάρουμε και οι δυο ελπίζω κάποιους βαθμούς και θα πάμε καλύτερα.

Εσείς τι κάνετε για τις ομάδες αυτές. Τίποτα. Όχι μόνο δε βοηθάτε αλλά ναρκοθετείτε. Εμείς στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς είχαμε ένα διαιτητή που απο το πρωί της ημέρας του αγώνα διαμαρτυρόταν για το ξενοδοχείο που τον πήγαν αφού ήταν ξενοδοχείο στο οποίο έκαναν άλλες δουλειές, απο αυτές που δεν κοιμάσαι αρκετά τα βράδια.

Ο εκνευρισμός αυτού του ανθρώπου βγήκε δυστυχώς στο γήπεδο. Είναι ένα απο τα χίλια ευτράπελα. Μια σκέτη ντροπή.

Η Σούπερ Λιγκ δεν έχει αρχίσει ακόμα γιατί κάποιες ομάδες δεν υπογράφουν την προκήρυξη. Πως να το εξηγήσεις αυτό στους σημερινούς μας προσκεκλημένους; Τι να τους πεις;

Στη super league 2 τα πράγματα είναι ακόμα πιο ζοφερά. Αρκεί να ρωτήσετε τον Πρόεδρό της που είναι εδώ δυο απλά πράγματα και θα τα καταλάβετε όλα! Ρωτήστε τον πόσες και ποιές ομάδες θα παίξουν στην κατηγορία. Θα σας απαντήσει ότι δεν ξέρει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Οι μόνες σίγουρες ομάδες είναι τελικά οι ομάδες «Β» που δημιουργήθηκαν. Ολυμπιακός, Παναθηναικός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ β δηλαδή… Και αυτό ναι ήταν μια πρόοδος για το ποδόσφαιρο.

Αν όλα αυτά συμβαίνουν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τότε δεν θέλω να σκεφτώ τι γίνεται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο… Δε γνωρίζω όμως και δε θα μιλήσω γι αυτό!

Αυτή είναι η κατάσταση. Και ήρθε ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της UEFA και είπαν πάμε παρακάτω. Έδωσαν ένα σχέδιο πρόταση το οποίο το ξαναλεω είναι κάποια βασικά πράγματα. Είναι διόρθωση δεν είναι σάρωση. Κι εκεί δείξατε πως λειτουργείτε. Άλλα κείμενα σας έστελναν, άλλα τους γυρίζατε και τελικά φτάσαμε εδώ. Ο μόνος δρόμος είναι η ψήφιση της Ολιστικής.

Βέβαια κάποιοι απο εσάς θέλετε να συνεχίσει η γελοιότητα. Θέλετε να έχετε τα μαγαζάκια να κάνετε εκδουλεύσεις και νταλαβέρια και αδιαφορείτε για το τι λένε οι διεθνείς ομοσπονδίες του ποδοσφαίρου και η ελληνική πολιτεία. Υπάρχει το ποδόσφαιρο των επενδυτών και υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι θα διοικούν απο τις καφετέριες.

Θα θέλετε μάλιστα «να σηκωθούν να φύγουν» όλοι οι ξένοι για να μην σας χαλάνε τα σχέδια… Είναι πολλές οι φορές που αναρωτιόμαστε πως μας ανέχονται ακόμα η FIFA και η UEFA και δεν μας έχουν ξαποστείλει… Ίσως παλι κάποιοι να το θέλουν.

Απο τον Πρόεδρο Θοδωρή Ζαγοράκη περιμέναμε πραγματικά περισσότερα. Όμως εμείς θέλουμε να στηριχθεί ο Ζαγοράκης και να πάει μπροστά. Με τον Ζαγοράκη υπάρχει μια ελπίδα. Με τους Δημητρίου που κοιτάζουν μόνο να εκτελούν εντολές και να υπηρετούν το παρασκήνιο δεν πάμε πουθενά.

Εμείς για να τελειώνουμε είμαστε με το ποδόσφαιρο των πραγματικών επενδυτών, με το αληθινό ποδόσφαιρο. Και όχι με τις συμμορίες και το παραποδόσφαιρο που θέλει να διοικεί απο καφετέριες…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ