Κούγιας – «Ο Δημητρίου λειτούργησε με αντικαταστατικό και αυθαίρετο τρόπο»

Κούγιας – «Ο Δημητρίου λειτούργησε με αντικαταστατικό και αυθαίρετο τρόπο»

Νέες… βόμβες από τον Αλέξη Κούγια στην εκδίκαση της προσφυγής εναντίον της ΕΠΟ, με την οποία ζητάει την έκπτωση των Δημητρίου, Αντωνίου και Τζαφέρη.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να βγάλει απόφαση το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ μετά τη σημερινή εκδίκαση της ΑΕΛ και του Αλέξη Κούγια κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ομοσπονδίας, σύμφωνα με την οποία οι ομάδες που προβιβάστηκαν από την Football League στη Super League 2 (χωρίς αγωνιστικά κριτήρια μετά την αναδιάρθρωση που έγινε), μπορούν να αγωνιστούν χωρίς άδεια από τα όργανα αδειοδότησης, άρα και χωρίς περιορισμούς από ποινές.

Την ίδια στιγμή η ΑΕΛ ζητάει και την έκπτωση από τα αξιώματα του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Δημητρίου, του α’ αντιπροέδρου Στέργιου Αντωνίου και του ταμία, Κλέαρχου Τζαφέρη, που μέσω της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων έλαβαν την εν λόγω απόφαση.

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως «ένα αναρμόδιο όργανο αποφάσισε να τροποποιήσει κανονισμούς. Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων δεν συγκαταλέγεται στα όργανα της ΕΠΟ. Εν προκειμένω, δεν υπήρχε κανένα ζήτημα που να απαιτούσε τη διευθέτηση της Εκτάκτων Θεμάτων. Ο Δημητρίου με τρόπο αντικαταστατικό και αυθαίρετο έφερε το θέμα στην Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων. Η απόφαση αυτή ακυρώνει το θεσμό της αδειοδότησης, ακυρώνει τις συνθήκες υγιούς και δίκαιου ανταγωνισμού του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΕΠΟ είπαν μεταξύ άλλων πως δεν τροποποιήθηκε κάποιος κανονισμός, ενώ η εν λόγω αλλαγή έγινε γιατί ήταν απαραίτητο. Και πρόσθεσαν πως οι ομάδες «βίαια» προβιβάστηκαν στην SL2 και δεν θα μπορούσαν να τηρήσουν τα κριτήρια αδειοδότησης.

Πρόσθετες παρεμβάσεις κατά της ΑΕΛ και υπέρ της ΕΠΟ έκαναν οι ΠΑΕ Αιγάλεω, Αλμωπός Αριδαίας, Καλλιθέα, Ολυμπιακός Βόλου, Τρίγλια και ο ΠΣΑΠ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ