Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Πογέτ χωρίς να έχει συμφωνήσει μαζί του!

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον Πογέτ χωρίς να έχει συμφωνήσει μαζί του!

Απίστευτο και όμως αληθινό: Η Ομοσπονδία ανακοίνωσε τον Γκουστάβο Πογέτ, χωρίς όμως να έχει συμφωνήσει ακόμα μαζί του!

Τον επέλεξε μεταξύ των υποψηφίων και τον ανακοίνωσε, χωρίς, όμως, ακόμα να έχει συμφωνήσει μαζί του! Η ΕΠΟ στην ανακοίνωση που εξέδωσε μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, γνωστοποίησε ότι ο Γκουστάβο Πογέτ είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επέλεξε τον Gustavo Poyet για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η ΕΠΟ, αλλά στην αμέσως επόμενη πρόταση αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει μαζί του.

«Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη και τον καθορισμό των λεπτομερειών της συμφωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση. Απίστευτο και όμως αληθινό, με την ΕΠΟ να… πρωτοτυπεί για μια ακόμα φορά και να ανακοινώνει προπονητή, με τον οποίο ακόμα δεν έχει συμφωνήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέλεξε τον Gustavo Poyet για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας των Ανδρών. Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις για την οριστική επίτευξη και τον καθορισμό των λεπτομερειών της συμφωνίας.

Αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 3 Μαρτίου 2022 με θέμα την επικύρωση του διορισμού των μελών του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

* Πριν την έναρξη της συνεδρίασης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του Γ.Σ. Ηλιούπολης Αλέξανδρου Λάμπι», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ