Στη… σέντρα βγάζει ο Αυγενάκης την ΕΠΟ για την «γκάφα» ολκής των Δημητρίου – Φιλιππούση: «Η παράγραφος έχει ψηφιστεί από το 1999»

Στη… σέντρα βγάζει ο Αυγενάκης την ΕΠΟ για την «γκάφα» ολκής των Δημητρίου – Φιλιππούση: «Η παράγραφος έχει ψηφιστεί από το 1999»

Η επιστολή της ΕΠΟ που ζητάει παρέμβαση από FIFA/UEFA αναφέρεται σε νόμο του... 1999, αλλά οι Δημητρίου και Φιλιππούσης το κατάλαβαν το 2022!

Από γκάφα σε γκάφα πηγαίνει η ΕΠΟ. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με μια επιστολή που αποτελεί… μνημείο, ζητάει από τη FIFA και την UEFA να παρέμβουν στο νέο νομοσχέδιο κατά της βίας! Και τα βάζει με τον Λευτέρη Αυγενάκη κατηγορώντας τον πως… καταπατά το αυτοδιοίκητο.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η ΕΠΟ μοιάζει να βρίσκεται εντελώς στον… κόσμο της, με τους Δημητρίου και Φιλιππούση να υπογράφουν μια άνευ προηγουμένου γκάφα. Καθώς η παράγραφος για την οποία κάνουν λόγο δεν είναι του 2022 αλλά του… 1999! Πριν από 23 ολόκληρα χρόνια ψηφίστηκε η παράγραφος 6 του άρθρου 22 του νόμου 2725, όπως τονίζει ο Λευτέρης Αυγενάκης σε δήλωση – απάντηση και προς την Ομοσπονδία.

Σε μια επιστολή που αφήνει έκθετη την ΕΠΟ στα μάτια των διεθνών ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών, οι οποίες προφανώς και θα απορούν με τη σκέψη των Δημητρίου και Φιλιππούση, οι οποίοι είναι εκείνοι που την υπογράφουν. Λέγοντας μάλιστα πως ο Αυγενάκης παρεμβαίνει πραξικοπηματικά στο αυτοδιοίκητο και αποδεικνύοντας πως οι παράγοντες που διοικούν αυτή τη στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γνωρίζουν ούτε τα… βασικά.

Αναλυτικά η δήλωση του Αυγενάκη που βγάζει στη… σέντρα την ΕΠΟ του Δημητρίου και του Φιλιππούση:

Η σημερινή ανακοίνωση της εναπομείνουσας διοίκησης της ΕΠΟ αποτελεί μνημείο ανοησίας.

Ουδεμία νέα διάταξη, που να την αφορά, υπάρχει στο σχέδιο νόμου που αυτή την ώρα συζητείται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Η γκάφα της να μπερδέψει την παράγραφο 6 του άρθρου 22 του νόμου 2725, που έχει ψηφιστεί από το 1999 και μέσα στη σύγχυσή της να θεωρεί ότι πρωτοεισάγεται το 2022, είναι παροιμιώδης.

Αποδεικνύει, βέβαια, για άλλη μια φορά στο πανελλήνιο και διεθνώς, το πόσο ακατάλληλοι είναι οι παράγοντες και τα στελέχη της.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ