Ωμός εκβιασμός της ΕΠΟ για το ποσοστό των τηλεοπτικών – Απειλεί να μην ορίζει αγώνες, κίνδυνος για το πρωτάθλημα

Ωμός εκβιασμός της ΕΠΟ για το ποσοστό των τηλεοπτικών – Απειλεί να μην ορίζει αγώνες, κίνδυνος για το πρωτάθλημα

Η ΕΠΟ ζητάει από τα συνδρομητικά κανάλια το 5% των τηλεοπτικών αντί για το 1% που ορίζει ο νόμος, διαφορετικά είναι έτοιμη να... διαλύσει το πρωτάθλημα

Τραβάει το σκοινί η ΕΠΟ του Μπαλτάκου και ετοιμάζεται να… τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα και να διαλύσει ολόκληρο το ποδόσφαιρο. Με στόχο το χρήμα η Ομοσπονδία κόντρα στον νόμο που υπάρχει εκβιάζει ανοιχτά τα συνδρομητικά κανάλια και απειλεί μέχρι και με μη ορισμό αγώνων!

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός πως τον περασμένο Ιούλιο και έπειτα από εισήγηση της Superleague, άλλαξε ο νόμος για τα τηλεοπτικά και πλέον η ΕΠΟ θα εισπράττει 1% απ’ αυτά, οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας πήγαν απευθείας και εντελώς εκβιαστικά στα συνδρομητικά κανάλια που έχουν τα δικαιώματα και κόντρα στον νόμο απαιτούν να εισπράξουν το 5% όπως γινόταν παλαιότερα.

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, είχε συμφωνήσει με τον Λευτέρη Αυγενάκη για τη μείωση του ποσοστού, προκειμένου η διαφορά να πάει για τη δημιουργία επαγγελματικής διαιτησίας, εντούτοις φαίνεται πως υπήρχε… σχέδιο από πλευράς Ομοσπονδίας. Και επέλεξαν την οδό του «εκβιασμού» απευθείας στα συνδρομητικά κανάλια.

Διαβάστε επίσης: «Τρία χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν μας έχει δώσει ούτε ευρώ για τον Κουλούρη»

Με ποιον τρόπο; Λέγοντας ορθά – κοφτά πως αν δεν εισπράξει το 5% από τα τηλεοπτικά, δε θα ορίζει τους αγώνες. Απειλώντας να τινάξει στον αέρα ολόκληρο το πρωτάθλημα και να διαλύσει εντελώς το ποδόσφαιρο.

Ωμός εκβιασμός από μια Ομοσπονδία που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνη είναι, δίχως να ενδιαφέρεται για τον ίδιο τον νόμο που εισηγήθηκαν όλες οι ομάδες της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ