Στην ΕΠΟ ο Μαρινάκης για τα προβλήματα της διαιτησίας

Στην ΕΠΟ ο Μαρινάκης για τα προβλήματα της διαιτησίας

Ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας και είχε συνάντηση με τον Τάκη Μπαλτάκο και συνεργάτες του, με σκοπό να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν με την ελληνική διαιτησία.

Τα γραφεία της ΕΠΟ επισκέφτηκε σήμερα ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την ιδιότητα του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας και είχε συνομιλία επί μία ώρα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο στενός συνεργάτης του Μπαλτάκου, Ιάκωβος Φιλιππούσης, καθώς και τα στελέχη της ομοσπονδίας, Αντωνίου, Δημητρίου, Χατζησαρόγλου και Διακοφώτης.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα λάθη της διαιτησίας, αλλά και το ότι η αντιμετώπιση στα λάθη που κάνουν οι διαιτητές πρέπει να είναι η ίδια σε όλες τις περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης: Η… ιστορία μιας fake φωτογραφίας (pic, vid)

Επιπλέον, Μαρινάκης και Μπαλτάκος συζήτησαν και γενικότερα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με ένα απ’ αυτό να είναι η επαγγελματική διαιτησία, θέμα που έχει πέσει πολύ καιρό στο τραπέζι.

Τέλος, στη συνάντηση έγινε κουβέντα και για το πώς μπορεί να λειτουργήσει γενικότερα το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα προκειμένου να αναβαθμιστεί το προϊόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ