Ήττες από παντού για τον Μπαλτάκο – Η απάντηση του Γεραπετρίτη για το Μητρώο τον έκανε να… τρέχει

Ήττες από παντού για τον Μπαλτάκο – Η απάντηση του Γεραπετρίτη για το Μητρώο τον έκανε να… τρέχει

Η απάντηση του Γεραπετρίπη για το Μητρώο στην ΕΠΟ του Μπαλτάκου ήταν «μαχαιριά» για τους... εξυγιαντές! «Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα προσηλωμένη στην Ολιστική Μελέτη. Συμμορφωθείτε πλήρως»!

Άτακτη υποχώρηση παντού για τον Τάκη Μπαλτάκο και την… εξυγιαντική ΕΠΟ που δέχεται «χαστούκια» απανωτά! Το Μητρώο προχωράει με την πανηγυρική νίκη του Αυγενάκη σε μια υπόθεση που προσπάθησε λυσσαλέα η ΕΠΟ να αντιμετωπίσει την ώρα που γίνεται γνωστό αυτό που προσπάθησε με… τρόπο η Ομοσπονδία να αποκρύψει!

Την σκληρή και ξεκάθαρη απάντηση του Γεραπετρίπη στην ΕΠΟ που ζητάει να εναρμοστεί πλήρως και να συμμορφωθεί άμεσα η Ομοσπονδία με την Ολιστική Μελέτη ξεκαθαρίζοντας την θέση της για όλα τα «καυτά» θέματα! Βλέπετε ο Μπαλτάκος ανακοίνωσε την Δευτέρα πως έστειλε επιστολή στον Γεραπετρίτη αλλά την απάντηση την απέκρυψε. Λογικό καθώς ήταν «όλεθρος» για την ΕΠΟ!

Διαβάστε επίσης: H… αποκάλυψη της πλάκας και η διαστρέβλωση της αλήθειας

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η Γεραπετρίτη στην απάντηση του αναφέρει χαρακτηριστικά πως «το Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων αποτελεί βασική επιλογή της Κυβέρνησης, την οποία υλοποιεί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, για τον εξορθολογισμό του επί μακρόν άτακτου αθλητικού τοπίου. Η δε τήρηση των νόμων συνιστά αυτονόητη υποχρέωση κάθε φυσικού και νομικού προσώπου».

Παράλληλα ο Γεραπετρίτης επισημαίνει πως «στο ζήτημα της συνεργασίας με πιστοποιημένο προπονητή, που ευλόγως αναβαθμίζει το ποδοσφαιρικό προϊόν και εγγυάται την ορθή λειτουργία κάθε σωματείου, έχει υπάρξει συμφωνία του Υφυπουργείου με την Ομοσπονδία σας, κατόπιν σύστασης της UEFA, αναφορικά με την ενίσχυση του προγράμματος και των ωρών διδασκαλίας για την απόκτηση του διπλώματος προπονητή UEFA C.

Αυτό απαιτεί πρωτοβουλία εκ μέρους σας, ώστε να περιληφθεί στον οικείο κανονισμό σας και κατόπιν θα ακολουθήσει από την Πολιτεία η νομοθετική κατοχύρωση, ώστε οι κάτοχοί του διπλώματος να μπορούν να εκδίδουν άδεια άσκησης επαγγέλματος και να περιλαμβάνονται στο αναγνωρισμένο Μητρώο Προπονητών».

Τέλος, τονίζει ότι «η Κυβέρνηση είναι απολύτως προσηλωμένη στο Μνημόνιο Κατανόησης που υπεγράφη με τις διεθνείς ομοσπονδίες και προέκυψε η Ολιστική Μελέτη. Η ελληνική Πολιτεία έχει νομοθετήσει ό,τι την αφορά και αναμένουμε και την εκ μέρους σας πλήρη συμμόρφωση προς τα εκεί διαλαμβανόμενα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ