«Μ’ αυτήν την απόφαση θα εκπέσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ»

«Μ’ αυτήν την απόφαση θα εκπέσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ»

Oι διάλογοι στην ΕΠΟ για την υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα – Πανδραμαϊκού, που δείχνουν το χάος που επικρατεί στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου.

Τον προβιβασμό του Ηρακλή Λάρισας στη Super League 2 και την παραμονή των Αγροτικού Αστέρα και του Πανδραμαϊκού στη Γ’ Εθνική αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την περασμένη Τρίτη (11/10) «εφαρμόζοντας απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ».

Κατά τη διάρκεια της Εκτελεστικής Επιτροπής ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος της Ε.Ε, Γ. Χατζησαρόγλου, ο οποίος μάλιστα καταψήφισε, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, τόνισε ότι πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και να προβιβαστούν στη Super League 2 οι Πανδραμαϊκός και Αγροτικός Αστέρας.

Διαβάστε επίσης: Ο Διακοφώτης, η «παρόλα» της ΕΠΣ, ο Ερντογάν και το «Love island» της ΕΠΟ…

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, η Εκτελεστική Επιτροπή δεν έχει δικαίωμα να πάρει άλλη απόφαση, τονίζοντας μάλιστα ότι με την εν λόγω απόφαση θα εκπέσει η Ε.Ε. Απίστευτα πράγματα, που δείχνουν το χάος που επικρατεί στην ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου.

Αναλυτικά οι διάλογοι:

Χατζησαρόγλου: «Πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (σ.σ. εννοεί να προβιβαστούν στην SL2 Πανδραμαϊκός και Αγροτικός). Δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε άλλη απόφαση…»

Μπαλτάκος: «Η ΓΣ μας εξουσιοδότησε να ελέγξουμε τη νομιμότητα της απόφασης…»

Χατζησαρόγλου: «Με αυτήν την απόφαση θα εκπέσει η Εκτελεστική…»

Μπαλτάκος: «Δεν θα εκπέσει…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ