Κομίνης : Έφριξε με τις αποφάσεις του ο Κολίνα

Κομίνης : Έφριξε με τις αποφάσεις του ο Κολίνα

Τα δύο πράγματα που... έβγαλαν από τα ρούχα τους τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας της UEFA από τους χειρισμούς του Έλληνα διαιτητή.

Ήταν θέμα χρόνου να δουν ο Κολίνα και οι υπόλοιποι στην επιτροπή διαιτησίας της UEFA τα …κατορθώματα του Κομίνη στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Αρχικά εκνευρίστηκαν. Μετά επήλθε το σοκ.

Δύο πράγματα τους έβγαλαν από τα ρούχα τους. Ότι ο Έλληνας διαιτητής άλλαξε την απόφαση του και ότι το έκανε με μεγάλη καθυστέρηση. Όταν ήταν ακόμα μέσα στο γήπεδο. Αυτό όμως που τους …αποτελείωσε ήταν ότι ο Κομίνης άλλαξε πάλι γνώμη μετά από δύο ώρες! Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη τέτοιο πράγμα. Σε περίοδο επιτήρησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξεπερνά τα όρια της πρόκλησης.

Σύμφωνα με τον Κολίνα, τον Μπατά, τον Ντάλας και τους άλλους της επιτροπής, ο Κομίνης έπρεπε να πάρει γρήγορα μία απόφαση. Όπως έχει υποχρέωση να κάνει ο διαιτητής σε κάθε φάση. Δεν τους ενδιαφέρει αν είναι σωστή η όχι. Το θέμα είναι να αντιδράσει στο σωστό χρόνο χωρίς να αφήνει περιθώρια για …παρερμηνείες και δεύτερες σκέψεις. Το λάθος είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Η λήψη της απόφασης στα αποδυτήρια όχι.

Ο Ιταλός και οι συνεργάτες του δεν πήραν ποτέ θέση για την φάση στην Τούμπα. Ούτε πρόκειται. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Έλερει δεν την έδειξε στους διαιτητές της Super League στο σεμινάριο που έγινε για το VAR στην ΕΠΟ. Ήξερε ότι έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Ήταν.

Ο Κολίνα ζήτησε να μάθει περισσότερα πράγματα για τον Κομίνη. Του είπαν ότι είναι διεθνής. Αυτό ήταν το δεύτερο σοκ για τον Ιταλό. Μόλις συνειδητοποίησε ότι ο ρέφερι από την Θεσπρωτία βρίσκεται στις διαιτητικές κατηγορίες της UEFA, στις οποίες ο Ιταλός είναι υπεύθυνος. Μάλιστα τον ενημέρωσαν ότι το περσινό καλοκαίρι αναβαθμίστηκε. Από την τρίτη ανέβηκε στην δεύτερη! Ήταν και αυτό έργο των δυνάμεων της …εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η συνέχεια έχει ενδιαφέρον. Όπως και η άποψη της επιτροπής της UEFA για την φάση στην Τούμπα. Κάποια στιγμή θα σας τα πω. Ίσως μετά τον τελικό. Κάθε πράγμα στον καιρό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ