Θέμα παραίτησης Γραμμένου και αλλαγής προέδρου στην ΕΠΟ;

Θέμα παραίτησης Γραμμένου και αλλαγής προέδρου στην ΕΠΟ;

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προορίζεται για αντικαταστάτης του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος φέρεται να είναι προβληματισμένος και να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την προεδρία της ΕΠΟ, έχοντας εκφράσει μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport. Παράλληλα, οι σκέψεις του σημειώνεται ότι έχουν μεταφερθεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ωστόσο η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι τίθεται ξεκάθαρα θέμα προέδρου στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, εφόσον. Μάλιστα, τονίζεται ότι εφόσον ο Γραμμένος αποχωρήσει όντως από τη θέση του, τότε επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει είναι ο… Ντούσαν Μπάγεβιτς! Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ έχει δουλέψει στο παρελθόν στον Ολυμπιακό, τον ΠΑΟΚ, τον Άρη τον Ατρόμητο, ενώ παλιότερα έχει συμμετάσχει στην προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ομοσπονδίας της Βοσνίας.

Οπως σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα, επόμενος στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Βαγγέλη Γραμμένου είναι ο Λάκης Νικολάου, πρώην άσος της ΑΕΚ και ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ορθοπεδικούς. Επίσης, έχει διατελέσει για πολλά χρόνια παράγοντας και γιατρός στην Ένωση. Τέλος, ο τρίτος της λίστας είναι ο Γιάννης Δρόσος, ο οποίος είχε διατελέσει στο πρόσφατο παρελθόν πρόεδρος της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ.

Για την ιστορία, έχει ενδιαφέρον να επισημένουμε ότι οι Μπάγεβιτς και Νικολάου είναι του «μπλοκ» της ΑΕΚ, ο δε Δρόσος, δεν είμαι μυστικό ότι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ιβάν Σαββίδη και την Κυβέρνηση. Μάλιστα, μιλάει και ρωσικά, άρα η επικοινωνία θα ήταν εύκολη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ