«Όχι» της Αστυνομίας στη διεξαγωγή και του ΑΕΚ-Άρης στις 7 Δεκέμβρη

«Όχι» της Αστυνομίας στη διεξαγωγή και του ΑΕΚ-Άρης στις 7 Δεκέμβρη

Η Ελληνική Αστυνομία όπως φαίνεται θα ζητήσει να μην διεξαχθεί ο αγώνας Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Άρη στις 7 Δεκεμβρίου, καθώς την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη η επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, η Αστυνομία ετοιμάζει απαγορευτικό για την διεξαγωγή της αναμέτρησης του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία έχει οριστεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Η Αστυνομία έχει ενημερώσει την ΕΠΟ ότι το διήμερο 6 και 7 Δεκεμβρίου δε μπορεί να διαθέσει αστυνομική δύναμη για τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Άρη και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, ενώ μάλιστα θα ζητήσει την απαγόρευση οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας εντός του λεκανοπεδίου Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Ματιέ Βαλμπουενά (pic, vid)

Η απαγόρευση της Αστυνομίας, έχει να κάνει αφενός με την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου, και αφετέρου με την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν, στην Αθήνα.

Ακόμα, ΑΕΚ και Άρης δεν έχουν επίσημη ενημέρωση αφού δεν έχει παρθεί η οριστική απόφαση. Όμως η εισήγηση της Αστυνομίας είναι να υπάρξει ακύρωση των δύο αυτών αναμετρήσεων καθώς δε μπορεί να εγγυηθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μετά το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός να οδεύει σε αναβολή και το ΑΕΚ-Άρης.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ