Με κόσμο η ΑΕΚ στο Άμστερνταμ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Άγιαξ

Με κόσμο η ΑΕΚ στο Άμστερνταμ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ματς με τον Άγιαξ

Παρά τα όσα έγραφαν ολλανδικά ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες, η ΑΕΚ θα έχει κανονικά τον κόσμο της στο ματς με τον Άγιαξ.

Δημοσιεύματα από την Ολλανδία τις τελευταίες μέρες παρουσίαζαν ως πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να μην έχει κόσμο η ΑΕΚ στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με τον Άγιαξ.

Τελικά διαψεύστηκαν καθώς το μεσημέρι της Τρίτης (21/11) η Ένωση ανακοίνωσε πως βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για το παιχνίδι, ενημερώνοντας τον κόσμο της για τη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Η νέα ζωή του Ματιέ Βαλμπουενά (pic, vid)

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι αρχίζει μέσω του aekfc.gr η προπώληση των εισιτηρίων για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Άγιαξ (14/12 – 22.00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Europa League. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 32 ευρώ.

Για λόγους ασφαλείας, οφείλετε κατά την αγορά του εισιτηρίου σας να δηλώσετε έγγραφο ταυτοπροσωπίας, τη χώρα από την οποία θα ταξιδέψετε στην Ολλανδία, όπως επίσης και τον τρόπο άφιξης (οδικώς / αεροπορικώς).

Όσοι φίλαθλοι ολοκληρώσουν την προαγορά τους θα λάβουν στο mail τους επιβεβαιωτικό μήνυμα, ενώ θα υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, καθώς και για οδηγίες μετάβασης στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ