Παίρνει τα… μέτρα του ο Ολυμπιακός

Παίρνει τα… μέτρα του ο Ολυμπιακός

Γιατί ζήτησε την εξαίρεση της δικηγόρου Αργυρούς Ασπρογέρακα από την λίστα «διαιτητών» της Επιτροπής που θα εξετάσει το θέμα του Χριστοδουλόπουλου

Την Δευτέρα εκδικάζεται η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών. Και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η όλη διαδικασία καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τόσο ο ποδοσφαιριστής, όσο και ο Ολυμπιακός έχουν καταθέσει προσφυγή σε βάρος της ΑΕΚ, που υποστηρίζει πως έχει συμβόλαιο με τον Λάζαρο για τη νέα χρονιά αλλά δεν το… εμφανίζει πουθενά.

Δεν ήταν η μοναδική κίνηση των Ερυθρόλευκων που ξεκάθαρα παίρνουν τα μέτρα τους σε μια ιστορία που επί της ουσίας ήταν απλή (ο Λάζαρος μετακινήθηκε ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό) αλλά κάποιοι προσπαθούν να την μετατρέψουν σε σύνθετη με επιλογές περισσότερο εντυπώσεων και λιγότερο ουσίας. Τι σημαίνει πως παίρνουν τα μέτρα τους οι Πειραιώτες: Ότι ασχολούνται με όλα και μάλιστα με ιδιαίτερη προσοχή. Για παράδειγμα πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ζήτησαν την εξαίρεση της δικηγόρου Αργυρούς Ασπρογέρακα από την λίστα «διαιτητών» της Επιτροπής. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κυρία Ασπρογέρακα φέρεται να είχε επαγγελματική σχέση με τον Πέτρο Καϊμακάμη, δηλαδή με τον αντιπρόεδρο (ως τον Μάρτη του 2018) της ΑΕΚ. Τον Καϊμακάμη που η ΑΕΚ τον πρότεινε (μέχρι να αποσύρει την υποψηφιότητα του) για πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ πριν από μερικές εβδομάδες.

Το εντόπισαν οι Ερυθρόλευκοι όλο αυτό και δεν το άφησαν έτσι σε μια περίοδο που η ΕΠΟ χαρακτηρίζεται από το πνεύμα της «εξυγίανσης» και τέλος πάντων από πέρσι έχουν συμβεί πολλά και διάφορα σε όλα τα επίπεδα. Εννοείτε πως βάση νόμου από τη στιγμή που προκύπτει μια τέτοιου τύπου «σχέση» ο Ολυμπιακός έχει απόλυτο δίκιο να ζητά την εξαίρεση της συγκεκριμένης νομικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ