Ο Κούγιας διαβάζει to10.gr και… βάζει στη θέση του τον Ζιάκκα

Ο Κούγιας διαβάζει to10.gr και… βάζει στη θέση του τον Ζιάκκα

«Γνωρίζω ΄τι είστε οπαδός της ΑΕΚ» είπε ο ποινικολόγος, στον αναπληρωτή πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Ημέρα… Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η Πέμπτη για το πολυτάραχο ελληνικό ποδόσφαιρο, και στο πινάκιο πέρα απο την υπόθεση του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός για την οποία απολογήθηκαν οι Ερυθρόλευκοι, υπήρχε και η εκδκίδαση της υπόθεσης του Αλέξη Κούγια.Του γνωστού ποινικολόγου που απολογήθηκε με αφορμή την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για τις δηλώσεις του μετά το Ξάνθη-ΑΕΛ. Τις περίφημες δηλώσεις εναντίον των Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλου, Θωμά Μητρόπουλου και Τριτσώνη.

Η σύνθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής φυσικά ήταν ίδια στις δύο υποθέσεις. Και στη σύνθεση υπήρχε ο Βασίλης Ζιάκκας για τον οποίο to10.gr έγραψε απο την Τετάρτη για τη μεγάλη αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ της οποίας είναι οπαδός. Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Και μεταξύ μας καλώς έπραξε μιας και επί της ουσίας η δική του υπόθεση είχε να κάνει με την ΑΕΚ. Με τον Μελισσανίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Κάποια στιγμή λοιπόν τον Βασίλη Ζιάκκα τον έβγαλε στη… σέντρα: «Γνωρίζω ότι είστε οπαδός της ΑΕΚ και δεν είναι κακό αυτό, επειδή γνωρίζετε από ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να ζητήσω την εξαίρεσή σας, όμως δεν θα το κάνω», υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ.

Παρότι ο Κούγιας, επανέλαβε πρώτη και δεύτερη φορά, τα περί συλλογικών προτιμήσεων του κ. Ζιάκκα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν αντέδρασε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ