Ο Κούγιας διαβάζει to10.gr και… βάζει στη θέση του τον Ζιάκκα

«Γνωρίζω ΄τι είστε οπαδός της ΑΕΚ» είπε ο ποινικολόγος, στον αναπληρωτή πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ

Ο Κούγιας διαβάζει to10.gr και… βάζει στη θέση του τον Ζιάκκα | to10.gr

Ημέρα… Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ η Πέμπτη για το πολυτάραχο ελληνικό ποδόσφαιρο, και στο πινάκιο πέρα απο την υπόθεση του Παναχαϊκή-Ολυμπιακός για την οποία απολογήθηκαν οι Ερυθρόλευκοι, υπήρχε και η εκδκίδαση της υπόθεσης του Αλέξη Κούγια.Του γνωστού ποινικολόγου που απολογήθηκε με αφορμή την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για τις δηλώσεις του μετά το Ξάνθη-ΑΕΛ. Τις περίφημες δηλώσεις εναντίον των Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλου, Θωμά Μητρόπουλου και Τριτσώνη.

Η σύνθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής φυσικά ήταν ίδια στις δύο υποθέσεις. Και στη σύνθεση υπήρχε ο Βασίλης Ζιάκκας για τον οποίο to10.gr έγραψε απο την Τετάρτη για τη μεγάλη αγάπη του για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ της οποίας είναι οπαδός. Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Και μεταξύ μας καλώς έπραξε μιας και επί της ουσίας η δική του υπόθεση είχε να κάνει με την ΑΕΚ. Με τον Μελισσανίδη και τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Κάποια στιγμή λοιπόν τον Βασίλη Ζιάκκα τον έβγαλε στη… σέντρα: «Γνωρίζω ότι είστε οπαδός της ΑΕΚ και δεν είναι κακό αυτό, επειδή γνωρίζετε από ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να ζητήσω την εξαίρεσή σας, όμως δεν θα το κάνω», υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ.

Παρότι ο Κούγιας, επανέλαβε πρώτη και δεύτερη φορά, τα περί συλλογικών προτιμήσεων του κ. Ζιάκκα, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ δεν αντέδρασε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο