Σύσκεψη στην ΕΠΟ άμεσες οι εξελίξεις

Σύσκεψη στην ΕΠΟ άμεσες οι εξελίξεις

Στα γραφεία της ομοσπονδίας βρίσκονται τα μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ. Εν αναμονή αποφάσεων για την κρίση στην Εθνική και άμεσες εξελίξεις για το μέλλον του Ανασταστιάδη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος

Η κατάσταση στην Εθνική ομάδα θυμίζει «ηφαίστειο» μετά την έκρηξη και το κλίμα είναι πολύ βαρύ μετά την ήττα από την Αρμενία με 3-2. Μέσα στην διάρκεια της μέρας αναμένονται εξελίξεις καθώς ήδη στα γραφεία της ΕΠΟ έχουν πάει στελέχη της διοίκησης, προκειμένου να συζητηθούν τα μεγάλα προβλήματα που έχουν οδηγήσει την Εθνική μας ομάδα στην διάλυση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα υπάρξουν αποφάσεις για το μέλλον του ομοσπονδιακού προπονητή, Άγγελου Αναστασιάδη, καθώς όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την απογοητευτική εικόνα της ομάδας.

Σήμερα λοιπόν αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το αν ο Αναστασιάδης θα παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ή θα απομακρυνθεί. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως με το κλίμα που υπάρχει όλα δείχνουν ότι ο Αναστασιάδης θ’ αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παρών στην σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ θα δώσει και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ