Γραμμένος: «Εποικοδομητική η συζήτηση, πιστεύω ότι θα αρχίσει το πρωτάθλημα»

Γραμμένος: «Εποικοδομητική η συζήτηση, πιστεύω ότι θα αρχίσει το πρωτάθλημα»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για τη συνάντηση Λίγκας-διαιτητών και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί τελικά λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει και θα πραγματοποιηθεί κανονικά η αγωνιστική το επόμενο Σ/Κ.

Παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της Σούπερ Λίγκας και αντιπροσωπείας των διαιτητών, για το μείζον θέμα της αποχής που έχουν κηρύξει οι ρέφερι της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΕΠΟ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βρεθεί τελικά λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει και θα πραγματοποιηθεί κανονικά η αγωνιστική το επόμενο Σ/Κ.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Εποικοδομητική η συζήτηση από τη Superleague, τους εκπροσώπους των διαιτητών και την ΕΠΟ. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα επανεκκινήσει, σεβόμενος όμως τη διαδικασία που ακολουθεί το άτυπο όργανο των διαιτητών, θα ήθελα να μείνω σε αυτό, χωρίς να προκαταβάλλω κάτι άλλο, που θα δυσχεράνει το έργο των διαιτητών. Είναι μία διαπίστωση, που ο καθένας μπορεί να ερμηνεύσει, όπως θέλει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ