Το παραμύθι του Γραμμένου για το «ντου» της Οικονομικής Αστυνομίας

Το παραμύθι του Γραμμένου για το «ντου» της Οικονομικής Αστυνομίας

Πόση αλήθεια αντέχει άραγε το σκοτεινό «σύστημα» της… εξυγίανσης; Είναι να γελάει κανείς με την ανακοίνωση της ΕΠΟ για το «ντου» και τον έλεγχο στα διαλυμένα οικονομικά της Ομοσπονδίας.

Το πουλόβερ της «εξυγίανσης» ξηλώνεται σιγά αλλά σταθερά. Από παντού πλέον οι υπάλληλοι της… εξυγίανσης ελέγχονται. Και ο χρόνος που θα πάνε σπίτια τους πλησιάζει.

Η Οικονομική Αστυνομία όπως αποκάλυψε to10.gr έκανε έλεγχο στην καταχρεωμένη και έτοιμη για χρεοκοπία ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου παρουσία δύο εισαγγελέων.

Έντρομος ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Με, τι άλλο, με παραμύθια, καθώς την αλήθεια, την κανονική, όχι αυτή των υπαλλήλων της RFA δεν την αντέχει.

Η ΕΠΟ λοιπόν στην κωμική ανακοίνωση που εξέδωσε μιλάει για συνηθισμένο και προβλεπόμενο έλεγχο, και πως δεν έχουν τίποτα να κρύψουν!

Η αλήθεια βεβαίως είναι πολύ διαφορετική από αυτή που πλασάρουν, νομίζοντας ότι απευθύνονται σε ηλιθίους.

Συνήθης έλεγχος με 2 εισαγγελείς δεν υπάρχει! Επίσης η Οικονομική Αστυνομία δεν πηγαίνει σε προβλεπόμενους ελέγχους, η ΓΓΑ κάνει οικονομικούς ελέγχους στις Ομοσπονδίες.

Η Οικονομική Αστυνομία πηγαίνει όταν πια το πράγμα έχει «χοντρύνει» για τα καλά. Όταν υπάρχει «θέμα»…

Η κωμική ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ