Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου

Στο Μαρούσι το μνημόνευαν, στο Γουδί συνεδρίασε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και εξέδωσε αποφάσεις.

Στο ΔΣ της Superleague συζητήθηκε η προοπτική προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για το αίτημα του Ολυμπιακού και λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα, στα γραφείο της ΕΠΟ, το ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο της Ομοσπονδίας συνεδρίαζε με άλλες υποθέσεις…

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

– Δέχεται την αίτηση του Απόστολου Γαρυφαλλόπουλου του Ευαγγέλου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 482/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται (Super League 2), εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

– Δέχεται την αίτηση του Αντώνιου Καραμπίνα του Δημητρίου, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επιβάλλει στην καθής η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία Απόλλων Λάρισας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 483/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται (Super League 2), εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ