Το βιολί της η ΚΕΔ: Ο Τσαγκαράκης… επιβραβεύτηκε που δεν απέβαλλε τον Μουνιέ

Το βιολί της η ΚΕΔ: Ο Τσαγκαράκης… επιβραβεύτηκε που δεν απέβαλλε τον Μουνιέ

Η ΚΕΔ έκανε πάλι το θαύμα της. Ο Τσαγκαράκης, που δεν έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Μουνιέ για το... εγκληματικό μαρκάρισμα στον Σα, επιβραβεύτηκε και θα είναι τέταρτος στο αυριανό ματς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Άρη.

Ούτε τώρα δε σταματούν να προκαλούν. Ούτε τώρα, που η UEFA και η FIFA έχουν αποφασίσει πως τα κάνουν όλα λάθος και πως τελειώνουν οι μέρες τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, δε… νιώθουν λίγη ντροπή. Η ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα, σε απόλυτη συνεννόηση με την ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου συνεχίζουν να προκαλούν με τους ορισμούς διαιτητών. Δίχως να νοιάζονται για τίποτα, παρά μόνο για να έχουν ικανοποιημένα τα δικά τους παιδιά.

Ένα απ’ αυτά ο Χανιώτης διαιτητής, Τσαγκαράκης. Ο οποίος θα έπρεπε να πάει… σπίτι του μετά τα όσα έκανε το βράδυ της Κυριακής στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Όμως, όχι μόνο δεν τον τιμωρούν για τα τραγικά του λάθη στο Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, αλλά τον επιβραβεύουν κιόλας. Διότι αυτή η ΚΕΔ και αυτή η ΕΠΟ έχουν μάθει να επιβραβεύουν όσους πάνε κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική.

Τρεις μέρες μετά τα λάθη του Τσαγκαράκη στο Φάληρο, με μεγαλύτερο όλων τη μη αποβολή του Μουνιέ στο εγκληματικό μαρκάρισμα πάνω στον Σα, που του απέφερε 15 ράμματα στο κεφάλι, ο Χανιώτης διαιτητής είδε το όνομά του να βρίσκεται στους διαιτητές του αυριανού ημιτελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη. Ο Τσαγκαράκης θα είναι τέταρτος διαιτητής κι ας έκανε μια τραγική διαιτησία μόλις τρία 24ωρα νωρίτερα. ΚΕΔ το… μεγαλείο σου.

Σοκαρίστηκε όλη η Ελλάδα βλέποντας το μαρκάρισμα του Μουνιέ στον Σα, αλλά σοκαρίστηκε ακόμα περισσότερο όταν ο Τσαγκαράκης αντί για κόκκινη έδειξε κίτρινη στον Γάλλο.

Και δεν ήταν μόνο αυτό. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Χανιώτης διαιτητής δεν πήγε στο VAR να δει το γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε και στο 74’ έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Χασάν από τον Μαρτιάλ μέσα στην περιοχή.

Μια τραγική διαιτησία, που επιβραβεύεται από τον Μέλο Περέιρα όπως συμβαίνει όλη τη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ