Ένταση, ειρωνείες και επίθεση από Κούγια σε Γραμμένο

Ένταση, ειρωνείες και επίθεση από Κούγια σε Γραμμένο

Επίθεση Κούγια σε Γραμμένο ότι υπέθαλψε το σύστημα εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο. Εντάσεις από πέντε Ενώσεις, Ολυμπιακό και Αγραφιώτη για παράνομη αλλαγή του καταστατικού και ειρωνείες από μέλη άλλων ΕΠΣ στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Αναλυτικό ρεπορτάζ.

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ για την πραξικοπηματική τροποποίηση του καταστατικού, προκειμένου να γίνουν οι εκλογές νωρίτερα απ’ ότι ορίζει ο αθλητικός νόμος.

Πέντε Ενώσεις κατέθεσαν ένσταση εναντίον της τροποποίησης του κατασταστικού, λέγοντας πως είναι παράνομη και εκείνη τη στιγμή ο παριστάμενος ως προσκεκλημένος της ΕΠΣ Αχαΐας, κ. Ντάσιος, ειρωνεύτηκε τις ενιστάμενες Ενώσεις. Το προεδρείο ρώτησε ποιος είναι ο άνθρωπος που πετάχτηκε και ειρωνεύτηκε τη διαδικασία και της Ενώσης, με τον Κώστα Καραπαπά, εκπρόσωπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, να αντιδρά και να ζητάει το όνομά του. «Ντρέπεσαι να πεις το όνομά σου; Πως σε λένε; Αλίκη Βουγιουκλάκη;», είπε ο Καραπαπάς προς τον Ντάσιο

Την ένσταση είχαν καταθέσει οι ΕΠΣ Πειραιώς, Λασιθίου, Χανίων, Ρεθύμνου και Ηλείας, ενώ ένσταση υπέβαλλαν επίσης η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Δημήτρης Αγραφιώτης, ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Αλέξη Κούγια για την τροποποίηση του καταστατικού. Ρώτησε τον Γραμμένο αν υπάρχει η ρητή εντολή της FIFA και της UEFA σε σχέση με την τροποποίηση του καταστατικού, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να απαντά πως δεν υπάρχει ρητή εντολή, αλλά προτροπή. Κάτι που έφερε την αντίδραση του Κούγια και την επίθεσή του προς τον Γραμμένο, λέγοντας του ότι υπέθαλψε το σύστημα εγκληματιών που ταλαιπώρησε το ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, ο Αλέξης Κούγιας είπε για την τροποποίηση του καταστατικού που θέλει παρανόμως να περάσει η ΕΠΟ: «Αν υπάρχει τέτοια ρητή εντολή να γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ τον Ιούλιο, θα έπρεπε να μας είχε δοθεί. Το καταστατικό θα πάει πρωτοδικείο, αν δεν είναι νομικά σωστές οι αλλαγές, θα εκτεθούμε. Όταν ζητάς τροποποίηση του καταστατικού, δηλαδή του Συντάγματος του ποδοσφαίρου, είναι απαραίτητη η αιτιολογία. Όταν δεν υπάρχει εντολή, επομένως δεν έχετε καμία δέσμευση, για ποιον λόγο θα πρέπει να κάνουμε τροποποίηση του καταστατικού. Είναι κωμική αυτή η τροποποίηση. Εσείς θεωρείτε το έργο της διοίκησής σας επιτυχημένο, εφόσον θεωρείται ότι η ΕΠΟ διοικήθηκε με νόμιμο τρόπο, ποιος είναι ο λόγος οι εκλογές να επισπευσθούν. Πουθενά δεν αναφέρεται».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, ανέφερε πως η κατάσταση στην ΕΠΟ είναι ένα… τρελοκομείο και ζήτησε να φύγουν άμεσα οι Περέϊρες και οι Κουκουλάκηδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ